Çanakkale / Yenice Emine Şemsi Üstek Kızılay Anaokulu

Telefon:0 286 474 33 22 Adres:YENİ MAH. ÇARŞI CAD. NO 24 YENİCE / ÇANAKKALE Web Sitesi:https://eminesemsiustekkizilayanaokulu.meb.k12.tr Çanakkale Okulları, Çanakkale Yenice Okulları, Çanakkale Anaokulları, Çanakkale Yenice Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Çanakkale Anaokulu Haberleri, Çanakkale Yenice Anaokulu Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon"Her Çocuk Özeldir. " ve "Eğitim Çocuğu Sevmekle Başlar." İlkelerinden Hareketle Çocukları, Gelişim Düzeyleri, İlgi Alanları ve İhtiyaçlarına Göre Destekleyen, Eğitim Ve Öğretim Faaliyetlerini; Sevgi Ve Şefkatle Kuşatan Bir Kurum Olmaktır.
MisyonÇocuklarımız; Öz Bakım Becerilerini Yerine Getirebilen, Kendini İfade Edebilen, Sevmeyi Ve Saygı Duymayı Bilen, Problem Çözme Becerisine Sahip, Bilime Ve Sanata İlgi Duyan Mutlu Bireyler Yetiştirmek; Çocuklarımıza Zengin Bir Eğitim Ve Öğretim Verebilmenin Yanında Sosyalleşmelerine Katkı Sağlayarak Onları Geleceğe Hazırlamak, Atatürk İlke Ve İnkılaplarını, Milli Ve Manevi Değerleri Benimsemiş Aydın Nesiller Yetiştirmektir.
Telefon0 286 474 33 22
AdresYENİ MAH. ÇARŞI CAD. NO 24 YENİCE / ÇANAKKALE
İnternet Sitesihttps://eminesemsiustekkizilayanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYeni Mahalle. Çarşı Caddesi No: 24 YENİCE / ÇANAKKALE
UlaşımÇANAKKALE / YENİCE - MERKEZ
Servis BilgisiYOK
Öğretim ŞekliNormal Eğitim
Ders Saatleri09.00-14.00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüMerkezi Isıtma Elektrikli Kombi
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı64
  • Derslik Sayısı4
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://eminesemsiustekkizilayanaokulu.meb.k12.tr/17/12/767560/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)