'' Çanakkale Son Yoklama ''

 

               18 Mart Çanakkale Zaferinin 108.yil dönümü ve Şehitleri Anma Günü okulumuz Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programla anıldı.

               Hoşaf ve ekmek dağıtımıyla başlayan programa lIçe Kaymakamımız Dr. Ahmet Naci HELVACI, lIçe Protokolü ve Gazilerimiz katıldı. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından Karasu Halk Eğitimi Merkezi Müzik Öğretmeni Nesrin AKAN ÇİFÇİ yönetiminde İstiklal Marşımız okundu. Programın sunuculuğunu okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Esin ADIYAMAN ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Yakup ÖZDEMIR yaptı.

               Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okulumuz Müdür Yardımcısı /Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zübeyda BULUT yaptı.

               Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan "Çanakkale Son Yoklama" Gölge Tiyatrosu sergilendi.

               Okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Adem KOTAMAN, Uğur Murat BAYIR yönetiminde öğrencilerimizle hazırlanan 18 Mart Oratoryo Gösterisi sunuldu.

                Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Sadullah SARICA yönetiminde Belediye personeli Mehmet Yıldız, Karasu Koleji Müzik Öğretmeni Hilmi Erhan ERYILMAZ eşliğinde koro gösterisi sergilendi.

                 Program sonunda '18 Mart Çanakkale Zaferi" konulu yarışmada derece giren öğrencilere ödülleri verildi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi. 

                Etkinliklerde görev alan yada destek olan yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Karasu Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)