Çanakkale / Lapseki Hüseyin Akif Terzioğlu Anadolu Lisesi

Telefon:0286 512 39 66 Adres:Gazi Süleymanpaşa Mah. Akşemsettin Sk. No9 LapsekiÇanakkale
İL MERKEZİNE UZAKLIK : 33 km
İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK : Merkezde
Web Sitesi:https://hatal.meb.k12.tr Çanakkale Okulları, Çanakkale Lapseki Okulları, Çanakkale Anadolu Liseleri, Çanakkale Lapseki Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Çanakkale Anadolu Lisesi Haberleri, Çanakkale Lapseki Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://hatal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, vatanını ve milletini seven, çağdaş düşünen, çağın gerektirdiği bilgi ve teknoloji etkin kullanan, sürekli kendini yenileyerek gelişmeleri takip eden, ana diline ve yabancı dillere hakim, özgüveni yüksek gençler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonBiz. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren; demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek.
Telefon0286 512 39 66
Faks0286 512 35 14
AdresGazi Süleymanpaşa Mah. Akşemsettin Sk. No9 LapsekiÇanakkale
İL MERKEZİNE UZAKLIK : 33 km
İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK : Merkezde
İnternet Sitesihttps://hatal.meb.k12.tr
Harita
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE UZAKLIK : 33 km
İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK : Merkezde
Ders Saatleri08:40-16:10
Yabancı Dil1.İngilizce 2.Almanca
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı29
  • Öğrenci Sayısı404
  • Derslik Sayısı18
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://hatal.meb.k12.tr/17/11/533331/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)