Çanakkale / Ezine Sarısöğüt Ortaokulu

Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyon; ne olmak istiyoruz? Sorusunun cevabıdır. Vizyon; ideallerimiz hatta ulaşacağımızı asla düşünmediğimiz hayallerimizdir. . Okulumuz eğitim öğretim çalışanları ile öğrencilerinin birbirlerini geliştirmelerini, . Okul toplumunun her bireyinin üretken olmasını, . Okul toplumunun sosyal ve kültürel etkinliklerin öğrencilerin sosyal kişiliklerinin gelişmesinde ve sanat zevklerinin oluşmasında önemli rol oynadığının bilinmesini, Atatürk´ün "Bu günün küçüğü, yarının büyüğü" dediği çocuklara güvenilmesini ve desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz.
MisyonBizler okul toplumu, öğrenci, eğitim öğretim çalışanları olarak . Okul öğrencilerinin daha iyi bir öğrenim görmelerini sağlamak . Öğrencilerimizin bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine olanak sağlamak . Öğrencilerimize Atatürk´ün temel ilkelerinden taviz vermeyen laik, sosyal, demokrat, çağdaş, katılımcı, insan haklarına saygılı, çevrenin genel ihtiyaçlarına cevap veren eğitim anlayışını kazandırmak için varız
Telefon2866579001
AdresEzine Sarısöğüt Köyü
İnternet Sitesihttps://ezinessogutortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSARISÖĞÜT KÖYÜ EZİNE/ÇANAKKALE
UlaşımÇANAKKALE-55 KM
EZİNE-8 KM UZAKLIKTAKOLAY ULAŞIM
Merkezden UzaklıkÇANAKKALE-55 KM
EZİNE-8 KM UZAKLIKTA
Servis BilgisiOkulumuzda taşımalı eğitim kullanılmamaktadır.
Ders Saatleri09.00-15.20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı67
  • Derslik Sayısı8
Kaynak:https://ezinessogutortaokulu.meb.k12.tr/17/08/735969/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)