Çanakkale / Biga Karabiga Mustafa Kemal Ortaokulu

Telefon:0 286 354 10 06 Adres:KARABİGA BELDESİ ZEYTİNLİK MAH. OKUL SK. MUSTAFA KEMAL ILKOKULU ANASINIFI BLOK NO 1 BİGA / ÇANAKKALE Web Sitesi:https://karabigamustafakemalortaokulu.meb.k12.tr Çanakkale Okulları, Çanakkale Biga Okulları, Çanakkale Ortaokulları, Çanakkale Biga Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Çanakkale Ortaokul Haberleri, Çanakkale Biga Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://karabigamustafakemalortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHepimiz kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olsunlar
Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan,inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olsunlar.
Milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilincini oturtmuş kişiler yetiştirmek.
Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam satandartunı yakalamak için gayret sarfeden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler olsunlar.
MisyonBiz Karabiga Mustafa Kemal Ortaokulu olarak; kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, emeğin değerini bilip emeğe gereken değeri verebilen, çevreye duyarlı, kendine güvenen,hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakarlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmek.
BaşarılarOkulumuz Kız Basketbol Takımı 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında TÜRKİYE ŞAMPİYONU olmuştur.
Telefon0 286 354 10 06
AdresKARABİGA BELDESİ ZEYTİNLİK MAH. OKUL SK. MUSTAFA KEMAL ILKOKULU ANASINIFI BLOK NO 1 BİGA / ÇANAKKALE
İnternet Sitesihttps://karabigamustafakemalortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Marmara Denizi Kenarında bulunan Karabiga Beldesi´nde bulunmaktadır.Beldemizde İlkokul ve Ortaokul aynı bahçe içinde iki ayrı okul konumundadır.Beldemizin nüfusu 3000 civarındaddır.Yaz aylarında yazlıkçıların gelmesiyle birlikte nüfus artmakta ve daha hareketli bir ortam oluşmaktadır.Halıkın geçim kaynakları tarim ve balıkçılıktır.Beldede Bir tane otelimiz mevcuttur.
UlaşımOkulumuz Çanakkale İline 110 km. uzaklıkta olup, İlçe Merkezine 18 km.dir.Karabiga Belediye Otobüsler İlçeye her yarım saatte bir sefer düzenlemektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Çanakkale İline 110 km. uzaklıkta olup, İlçe Merkezine 18 km.dir.
Ders Saatleri08:45 ´te başlayıp 16:50 ´de sona ermektedir.
Isınma TürüElektirkli kombi kalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı78
  • Derslik Sayısı6
Kaynak:https://karabigamustafakemalortaokulu.meb.k12.tr/17/04/735944/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)