Çanakkale / Biga Karabiga Mustafa Kemal İlkokulu

Telefon:0286 354 10 07--Okul müdürü Adres:KARABİGA BELDESİ ZEYTİNLİK MAH. PIRNAL SK. NO 4 BİGA / ÇANAKKALE Web Sitesi:https://karabigamustafakemalilkokulu.meb.k12.tr Çanakkale Okulları, Çanakkale Biga Okulları, Çanakkale İlkokulları, Çanakkale Biga İlkokulları, İlkokul Haberleri, Çanakkale İlkokul Haberleri, Çanakkale Biga İlkokul Haberleri
Kaynak:https://karabigamustafakemalilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBütün öğrencilerimiz kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olsunlar.
Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen, kendine güvenen hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, araştıran ve sorgulayan fertler olsunlar.
Milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oluşmuş kişiler yetiştirmek.
Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standartını yakalamak için sarf eden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler olsunlar.
MisyonBiz Karabiga Mustafa Kemal İlkokulu olarak; kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, emeğin değerini bilip emeğe gereken değeri verebilen, çevreye duyarlı, kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fdakarlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmek.
Telefon0286 354 10 07--Okul müdürü
AdresKARABİGA BELDESİ ZEYTİNLİK MAH. PIRNAL SK. NO 4 BİGA / ÇANAKKALE
İnternet Sitesihttps://karabigamustafakemalilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKarabiga Beldesi Marmara Denizi´nin Güney kıyısında yer alan şirin bir sahil kasabasıdır.Nüfusu 3000 civarındadır. Yaz aylarında tatilcilerin gelmesiyla nüfusumuz artmaktadır.Karabiga halkı tarım ve hayvancılığın yanında balıkçılkla uğraşmaktadır.Balığın her türlüsü taze olarak bulunmakta,su sporlarıiçin ideal bir yerleşim yeridir.
UlaşımOkulumuz Çanakkale-Biga İlçesine bağlı Karabiga Beldesinde bulunmaktadır.Çanakkale İline Uzaklığı 110 km.dir Biga İlçesine Uzaklığı ise 20 km.dir.İlçe Merkezinden her yarım saatte bir Karabiga Belediyesine ait otobüslerle seferler yapılmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Çanakkale-Biga İlçesine bağlı Karabiga Beldesinde bulunmaktadır.Çanakkale İline Uzaklığı 110 km.dir Biga İlçesine Uzaklığı ise 20 km.dir.
Ders SaatleriDers Başlama Saati:08:50
Ders Bitiş Saati: 14:45
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıADSL
Projeler1-"AĞAÇTA KİTAP" PROJEMİZ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DA DEVAM ETMEKTEDİR.
2-"YAŞLILARI GÖZETELİM" Projemiz.2016-2017 Eğitim Öğretim yılında uygulanmaya başlamıştır.
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı115
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://karabigamustafakemalilkokulu.meb.k12.tr/17/04/679689/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)