Çanakkale / Biga Biga Çiçekli Dede Özel İdare Ortaokulu

Telefon:2863169990 Adres:Sakarya Mahallesi Barış Caddesi No83 Biga/ÇANAKKALE Web Sitesi:https://ciceklidedeozelidare.meb.k12.tr Çanakkale Okulları, Çanakkale Biga Okulları, Çanakkale Ortaokulları, Çanakkale Biga Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Çanakkale Ortaokul Haberleri, Çanakkale Biga Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://ciceklidedeozelidare.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇiçeklidede Özel İdare Ortaokulu´ nu saygın, güvenilir ve tercih edilen bir okul haline getirmek. Öğrencilerin kendisi,ailesi ve ülkesi için faydalı,Atatürkçü düşünceye sahip,tarihi değerlerine bağlı, teknolojiyi kullanabilen, bilgili, katılımcı ve sürekli kendini geliştiren bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.Bilginin yanında yetenek ve ilgileri doğrultusunda yaratıcılıklarını keşfetmelerine ve bireysel özelliklerinin gelişmesine katkıda bulunmaktır.
MisyonÇiçeklidede Özel İdare Ortaokulu olarak; Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda, öğrenci,öğretmen ve çalışanların birlikte gelişmesine,milli değerlerini muhafaza ederken,"Başarma azmi" ve "Geleceği şekillendirme" sorumluluğu ile sürekli gelişimlerine öncü olmak.Nitelikli ve kaliteli bir eğitim için gerekli şartları sağlayarak,eğitim sürecini desteklemektir.
Telefon2863169990
AdresSakarya Mahallesi Barış Caddesi No83 Biga/ÇANAKKALE
İnternet Sitesihttps://ciceklidedeozelidare.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBiga 51300 nüfuslu bir tarım ve sanayi şehri. Her tülü sulu tarımın yanında özellikle büyükbaş hayvancılık modern ölçülerde yapılmaktadır.Türkiye´nin önemli süt ve et üreticilerindendir. Ayrıca İçdaş ve Doğtaş gibi Türkiye´nin 2 büyük sanayi devi Biga´dadır.Okulumuz Sakarya Mahallesi Barış Caddesi üzerinde.
Ulaşımİlçe Merkezinde. Biga Kaymakamlığına 1300 metre mesafede.Şehir İçi Çiçeklidede dolmuşları ile ulaşım sağlanabiliyor.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezinde. Biga Kaymakamlığına 1300 metre mesafede.
Ders Saatleri08.45 - 15.15
KURS SAATLERİ HAFTA İÇİ: 15.30 - 17.00
KURS SAATLERİ HAFTA SONU: 09.00 - 12.10
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞAL GAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerVOLEYBOL TAKIMI VE FUTBOL TAKIMIMIZ VAR
ProjelerPROJELERİMİZİ SİTEMİZİN İLGİLİ MENÜLERİNDE GÖREBİLİRSİNİZ.
  • Öğretmen Sayısı36
  • Öğrenci Sayısı369
  • Derslik Sayısı20
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ciceklidedeozelidare.meb.k12.tr/17/04/965524/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)