Çanakkale / Bayramiç Bayramiç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://bayramicmtal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağdaş eğitimde yaparak yaşayarak öğrenmenin temel ihtiyaç olduğunu bilerek, öğrenci merkezli eğitimi tüm ilkeleri ile uygularken, öğrencilerimize öğrenebilmeleri için her türlü fırsatı vermekteyiz. Okulumuzda tüm öğretmen ve öğrenciler birbirlerine yardımcı olarak dayanışmanın tadına varırlar ve büyük bir aile olmanın bilincini kavrarlar. Herkes daha iyiye ulaşabilmek için çalışır. Vizyonun, kaynağının bilgiden ve deneyimden geçtiğini tüm Bayramiç ATL METEM ailesi bilir ve buna inanırlar. Vizyonumuz, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda bilimsel öğrenmeye ulaşıp çağdaş Türk gençleri yetiştirmektir.
MisyonBütün öğrencilerimizin Atatürk inkılâp ve ilkelerine ve anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak ve bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve 21. yy. da Gelişen ihtiyaçlara cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Telefon(286) 773 13 96
Faks(286) 773 15 40
AdresTepecik Mah. Subaşı Sok. No41 Bayramiç/Çanakkale
İnternet Sitesihttps://bayramicmtal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBayramiç /Çanakkale
Ulaşımİlçe merkezine uzaklık yaklaşık olarak 1 km Çanakkale merkezine uzaklık 75 kmBelediye minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine uzaklık yaklaşık olarak 1 km Çanakkale merkezine uzaklık 75 km
Ders Saatleri08:40-17:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDOĞALGAZ MERKEZİ ISITMA
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı42
  • Öğrenci Sayısı373
  • Derslik Sayısı18
  • Atölye Sayısı13
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://bayramicmtal.meb.k12.tr/17/03/907073/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)