Çanakkale / Bayramiç Bayramiç Atatürk Anadolu Lisesi

Telefon:0(286) 773 14 10 Adres:TEPECİK MAH. ÇALIŞKAN CAD. BAYRAMIÇ GAZİ ORTAOKULU BLOK NO: 1 BAYRAMİÇ / ÇANAKKALE Web Sitesi:https://bayramicataturkanadolulisesi.meb.k12.tr Çanakkale Okulları, Çanakkale Bayramiç Okulları, Çanakkale Anadolu Liseleri, Çanakkale Bayramiç Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Çanakkale Anadolu Lisesi Haberleri, Çanakkale Bayramiç Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://bayramicataturkanadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bilimi kendisine rehber edinen, girişimci, hoşgörülü, farklı fikir ve inançlara saygılı, katılımcı, bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
MisyonÖğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına, anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Telefon0(286) 773 14 10
Faks0(286) 773 49 97
AdresTEPECİK MAH. ÇALIŞKAN CAD. BAYRAMIÇ GAZİ ORTAOKULU BLOK NO: 1 BAYRAMİÇ / ÇANAKKALE
İnternet Sitesihttps://bayramicataturkanadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYerleşim yeri 14.459 nüfuslu bir ilçedir.
Ulaşımİlçe merkezine 500m. il merkezine 75 km uzaklığındadır.İlçe içinde Belediye otobüsleri, il merkezine ise minibüsler ile her saat başı sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 500m. il merkezine 75 km uzaklığındadır.
Servis BilgisiBelediye araçları ile servis sağlanmaktadır.
Kontenjan Bilgileri68
Ders Saatleri08:50-16:10
Yabancı Dilİngilizce - Almanca(İkinci Yabancı Dil)
Isınma TürüKatı Yakıt( Kömür)
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuzda bir adet voleybol ve basketbol sahası, bir adet halı saha bulunmaktadır. Öğrencilerimiz her yıl düzenlenen çeşitli futbol turnuvalarına,halk oyunları gösterilerine, satranç turnuvalarına, kros müsabakalarına katılmaktadır. Ayrıca okulumuzda satranç kulübü ve satranç sınıfı vardır.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuz 2017- 2018 eğitim - öğretim yılında 4006 Tübitak Bilim Fuarına katılacaktır.
  • Öğretmen Sayısı19
  • Öğrenci Sayısı247
  • Derslik Sayısı18
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://bayramicataturkanadolulisesi.meb.k12.tr/17/03/136654/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)