Çanakkale / Ayvacık Ümmühan Hatun Ortaokulu

Telefon:02867121831 Adres:ÜMMÜHAN MAH. LİSE CAD. UMMUHAN HATUN ORTAOKULU BLOK NO 2/2 AYVACIK / ÇANAKKALE Web Sitesi:https://uho.meb.k12.tr Çanakkale Okulları, Çanakkale Ayvacık Okulları, Çanakkale Ortaokulları, Çanakkale Ayvacık Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Çanakkale Ortaokul Haberleri, Çanakkale Ayvacık Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://uho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda eğitim ve öğretimin genel konuları izlenerek öğrencilerimizin sahip oldukları ahlaki ve kültürel değerlerini sevgi ortamında yoğurarak, onları evrensel değerleri benimsemiş, insan haklarına saygılı, çevre bilinci kazanmış bireyler olarak yetiştirmek.

Okul olarak topluma hizmet eden, milli değerlere sahip, öğrencisine öğretmenine, hizmetlisine ve yöneticisine katılımcı bir ortam sunarak demokratik bir anlayışı benimsemiş, iyi bir örgüt iklimi ve kültürü oluşturmuş bir okul olmak.

Okul olarak değişime açık, devamlı öğrenen, kendisini yenileyen, öğrenci merkezli, güçlü kültüre sahip, iletişim ağı kurup çatışmaları yönlendirebilen, iş doyumu ve moral sağlayarak diri bir yapı oluşturan, tam öğrenme modeli benimsemiş, örgütsel, yönetsel ve eğitimsel amaçları doğrultusunda çalışan ve devamlı iyiye ulaşmak için rekabet eden kurum olmak.
MisyonBütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, Milli Eğitimin Genel Amaçlarını kazanmış bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onları 21. yüzyıl gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.


Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda ilköğretimin amaçlarını, genel ilkelerini ve genel konularını göz önünde bulundurarak, Toplam Kalite yönetiminin felsefesi doğrultusunda yönetim sunarak, insana değer veren, örgüt kültürünü oluşturmuş, hizmet verdikleri tarafından her zaman tercih edilen ve en yüksek başarıyı yakalayan bir okul olmak için varız.
Telefon02867121831
Faks02867121831
AdresÜMMÜHAN MAH. LİSE CAD. UMMUHAN HATUN ORTAOKULU BLOK NO 2/2 AYVACIK / ÇANAKKALE
İnternet Sitesihttps://uho.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz Ayvacık ilçe merkezinde olup, il merkezine 70 km uzaklıktadır.Ayvacık ilçemiz İstanbul- İzmir karayolu üzerinde olup 24 saat ulaşım imkanı vardır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Ayvacık ilçe merkezinde olup, il merkezine 70 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:30 ders başlama saati. 15:20 ders bitiş saati.
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı23
  • Öğrenci Sayısı268
  • Derslik Sayısı12
Kaynak:https://uho.meb.k12.tr/17/02/709214/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)