Çanakkale / Ayvacık Ayvacık Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon:0286 712 28 87--0554 464 48 85 Adres:HAMDİBEY MAH. SAĞLIK CAD. AYVACIK MESLEK YÜKSEK OKULU BLOK NO 4 AYVACIK / ÇANAKKALE Web Sitesi:https://ayvacikihl.meb.k12.tr Çanakkale Okulları, Çanakkale Ayvacık Okulları, Çanakkale Anadolu İmam Hatip Liseleri, Çanakkale Ayvacık Anadolu İmam Hatip Liseleri, Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Çanakkale Ayvacık Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri
Kaynak:https://ayvacikihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKüçülen ve sınırların kalktığı dünyada, eğitim verdiğimiz insanımızın, milli, manevi, ahlaki ve insani değerlere bağlı kalmak koşulu ile dünyanın neresinde olursa olsun sanatını yapabileceği seviyede, eğitim düzeyine ulaşmak; Dünyanın aradığı barış ve huzur ortamının sağlanmasında geçmişte olduğu gibi günümüzde ve gelecekte de en önemli unsur olacak büyük ve güçlü Türkiye’nin gerçekleşmesi için; üstün nitelikli insanlar yetiştirme başarısını sağlamak, Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak aklın ve bilimin aydınlığında demokratik laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti anayasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen bireyler hazırlamaktır.
MisyonDüşünen, okuyan, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, değişen şartlara ve koşullara karşı kendisini yenileyebilen, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularına sahip öğrencilerin yetiştiği; Özel Okul standartlarına sahip Eğitim-Öğretim ortamında, öğrencilerin hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı; Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle örnek bir okul olmak.
Telefon0286 712 28 87--0554 464 48 85
Faks0286 712 27 90
AdresHAMDİBEY MAH. SAĞLIK CAD. AYVACIK MESLEK YÜKSEK OKULU BLOK NO 4 AYVACIK / ÇANAKKALE
İnternet Sitesihttps://ayvacikihl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇanakkale-Balıkesir yolu üzerinde Kazdağı eteklerinde bir ilçedir.Assos,Behramkale Küçükkuyu gibi turistik yerlerine sahip bir yerleşim yeridir
Ulaşım67kmİstanbul-İzmir Yolu üzerindedir.Çanakkale,İstanbul ve Balıkesir gibi İllere rahat ulaşım imkanına sahiptir.
Merkezden Uzaklık67km
Servis BilgisiKöyden gelen öğrencilerimiz için ücretsiz servis imkanımız mevcuttur.
Kontenjan BilgileriGüncellenmektedir.
Ders Saatleri09:30 16:20
Yabancı DilArapça ve İngilizce olmak üzere iki ana dil eğitimimiz vardır.
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerGüreş müsabakaları, okulumuzun düzenlemiş olduğu ve dışarıdan katılım sağladığımız futbol müsabakaları, geleneksel çocuk oyunları müsabakaları.
Bilimsel EtkinliklerSatranç turnuvaları, öğrencilerimizin gerçekleştirmiş oldukları sunum ve münazaralar, bilim fuarına düzenlenen geziler. Bunlara ek olarak başarılar bölümünde belirtilen etkinlikler.
ProjelerHer eğitim/öğretim yılı başında güncellenmektedir.
  • Öğretmen Sayısı16
  • Öğrenci Sayısı86
  • Derslik Sayısı8
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ayvacikihl.meb.k12.tr/17/02/136595/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)