Can You Share With Me (Benimle Paylaşır Mısın?)

Can You Share With Me (Benimle Paylaşır mısın?)

 

Etwinning Projemiz Başladı.

 

Kuruculuklarını Banu FİNAL (Naşide Halil Gelendost İlkokulu, Mamak, Ankara)  ve  Sevda ÇINGIL (İnkılap İlkokulu, Polatlı, Ankara)  öğretmenlerimizin yaptığı projemize  muhteşem bir ekiple başladık.

 

Bu projemizde güzel ülkemizin 8  şehri ( Ankara-İstanbul-Ordu-Konya-Trabzon-İstanbul-Batman-Kırklareli) ve 10 okulu yer almaktadır.

Projemizin Ortakları:   Emine ÖZDİLEK Kocasinan İlkokulu, Lüleburgaz   Cansu Kurumlu ( Ali Cevat Özyurt Ortaokulu, Sultangazi)   Ali Cevat Özyurt (Ortaokulu Sultangazi)   EMİNE KEŞOĞLU (İbrahim   Yapıcı İlkokulu, Selçuklu)   Gülsüm Hatipoğlu   (Yenikent İlkokulu, Sincan)   Halime İltar   (Deniztepesi İlkokulu  Serik)   Hatice AYAS (Cumhuriyet İlkokulu, Arsin)   Serdar ADLI  (Tepecik İlkokulu, Gercüş)   Ömer Uslu (Kumru Atatürk İlkokulu, Kumru)   Projemiz Hakkında   Paylaşma doğuştan gelen bir davranış değildir. Sonradan öğrenilir. Bir çocuğun paylaşmayı öğrenmesi ve kendi hayatında uygulaması önemli bir sosyal beceridir. Çocuğun sorumluluk alması ve paylaşmayı bilmesi önemli bir erdemdir. Çocuklar paylaşmanın anlamını deneyimleyerek yaşamalıdır. Çocuklar paylaşımda bulunduğu kişinin yüzündeki mutluluğu gördükçe daha çok mutlu olur. Bu da toplumun mutluluğu anlamına gelir. Web 2 araçlarını kullanarak müfredata uygun öğrenme sağlamayı hedefliyoruz.   Projemizle birlikte HEDEFLERizmiz Şunlardır   Web 2 araçlarını öğrenmek, Canlıların ve toplumun ihtiyaçlarına duyarlı bireyler olmak, Duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebilen sorumluluk sahibi olan, Sorgulayan eleştiren değer yargılarına sahip olması için değerlendirmeye yönelik davranış biçimlerini vermek, Algılayan düşünen ve bir takım yargılarda bulunabilen kişilik sahibi birer birey haline getirmektir.   BEKLENEN SONUÇLARIMIZ   Öğrenciler paylaşmayı öğrenirler. Mutlu olmayı ve mutlu etmeyi öğrenirler. Kelimelerle ya da kelimesiz duygularını ifade etmeyi öğrenirler. Toplumun değer yargılarını öğrenirler. Paylaşmanın çok çeşitli yollarla gerçekleşebileceğini öğrenirler. Paylaşmanın toplumsal sorunlara çözüm olabileceğini öğrenirler. Kişiler arasındaki ilişkilerin güçlendiğini fark ederler. Problem çözme, müzik, resim, tasarım yapma becerilerini, dil ve kelime dağarcığını geliştirme kazanır. Web 2 araçlarını kullanmayı öğrenirler. (PROJEMİZ HAYIRLI OLSUN)

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırklareli Lüleburgaz Kocasinan İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)