Büyülü Kış E - Twinning Projesi

Büyülü Kış e-twinning Projesi

Okulumuz 1A Sınıf Öğretmeni PINAR GÜL Rehberliğinde e-Twinning Çalışmaları devam ediyor. Projemiz 6-10 yaş arasını kapsamaktadır. Ayrıca öğrenciler tüm bunları yaparken işbirliği ve takım çalışması ruhunu oluşturmak, çevrim içi toplantılar düzenleyerek yeni arkadaşlıklar kurmak, kendini ifade edebilmek ve ortak bir hedef için çalışabilmek, anketlere katılmak, multimedya araçlarını düzeylerine uygun bir şekilde kullanmalarını sağlamak ve özellikle uzaktan eğitim sürecinin yaşandığı şu günlerde velileri çalışmaların içinde görmek de projenin yan hedefleri arasındadır. 

Kış zaten çocuklar için fazlaca sevilen bir mevsimdir. Ancak tüm Dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle çocuklarımız genel olarak eve kapanmış ve sosyal ortamlardan uzak kalmışlardır. Bu süreci çocuklar için verimli hale getirmek, teknolojik araç gereçlerin gereksiz kullanımının önüne geçerek sanatsal faaliyetlere yöneltmek ve beceri geliştirmeye iten çalışmalara yöneltmek, bu amaçlar sırasında dolaylı olarak da çevresel değişimlere dikkat çekmek amacıyla kış mevsimi temalı  çalışmalar yapmayı amaçlamaktayız.

"Büyülü Kış"  ülkemizin farklı şehirlerindeki 10 farklı sınıfının öğrencileri ve  Avrupadan da 5 farklı ülkenin  okullarından öğretmen ve öğrencilerin katımlıyla  yürütülmekte olan Uluslararası bir e-Twinning projesidir.

Proje "Büyülü Kış" ismiyle Instagram, Facebook ve Blogger sayfalarından takip edilebilir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın Söke Sarıkemer İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)