Büyük Önder Atatürk'ün , Ölümünün 85. Yıldönümünde Okulumuzda Anma Programı Yapıldı.

 

            Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85. Yıl dönümünde yapılan anma programı, İlçe Kaymakamımız Muhammet KILIÇASLAN'ın katılımı ile saat 09:05 de Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına Çelenklerin sunulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. 

            Program öncesinde Torul İmam Hatip Ortaokulu öğretmeni ve öğrencilerinin 10 Kasım dolayısıyla hazırlamış oldukları resim sergisi açıldı ve misafirler tarafından gezildi.

            

           Yapılan programa İlçe Kaymakamımız Muhammet KILIÇASLAN, Belediye Başkanı Evren Evrim ÖZDEMİR,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Eyyüp ZENGİN, kurum amirleri, vatandaşlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

           Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85. Yıl dönümünde yapılan anma programı okulumuz Torul İmam Hatip Ortaokulu’nda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Daha sonra Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatından kesitlerin sahneye yansıtılması ile devam eden program, öğrencilerin sergilediği gösterilerin ardından, okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen öğretmen oratoryosu ile devam etti. Şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmesi ile program sona erdi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gümüşhane Torul Torul İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)