Bursa / Osmangazi Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi

Adres:Geçici Adres Sinan Acar Ortaokulu Binası Dikkaldırım Mah. Zübeyde Hanım Cad. Blok No 33/1 Osmangazi / BURSA Web Sitesi:https://ssal.meb.k12.tr Bursa Okulları, Bursa Osmangazi Okulları, Bursa Anadolu Liseleri, Bursa Osmangazi Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Bursa Anadolu Lisesi Haberleri, Bursa Osmangazi Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://ssal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSürekli gelişen, Yenilikçi ve Öncü…
MisyonMilli Eğitim Bakanlığı Temel Amaçları ve Atatürk İlkeleri doğrultusunda, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, yaratıcı ve pozitif düşünebilen, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, Milli ve Manevi değerleri benimseyen bireyler yetiştirmek.
AdresGeçici Adres Sinan Acar Ortaokulu Binası Dikkaldırım Mah. Zübeyde Hanım Cad. Blok No 33/1 Osmangazi / BURSA
İnternet Sitesihttps://ssal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYunuseli M. Biladiyunus C. No:171 Osmangazi/Bursa 16180 Türkiye
Ulaşım8 KmAcemler İstasyondan B-17-27, Heykelden 15-H Nolu otobüsleri ile ulaşılabilir.
Merkezden Uzaklık8 Km
Servis BilgisiOkulumuzdan bilgi alabilirsiniz.
Kontenjan Bilgileri28 Derslik mevcut olup yıllara göre mezun verilen öğrenci sayısınca öğrenci alımı yapılmaktadır.
Ders Saatleri08:40-12:20
12:50-16:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuzda 724 m² kapalı spor salonu mevcut olup basketbol, voleybol, futsal müsabakaları ve beden eğitimi dersleri her türlü hava koşulunda yapılabilmektedir. Yine okulumuz binasında masa tenisi için ayrılan alanda öğrencilerimiz dinlenme zamanlarını, masa tenisi oynayarak değerlendirebilmektedirler. Basketbol, Voleybol, Tenis, Futsal branşlarında öğrencilerimiz, ilimizde ve ülkemizde yarışmalara katılmaktadır. Yine okulumuz bünyesinde spor branşlarında turnuvalar düzenlenmektedir.
Bilimsel EtkinliklerÖğrencilerimizi bilimsel yöntemlerle buluşturmak, araştırmaya yönlendirmek, onların bilimi anlamalarını, bilimsel tutum ve becerileri geliştirmelerini sağlamak ve onları bilimle gerçek yaşamı ilişkilendirebilen, düşünen ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek amacıyla okulumuzda fizik, kimya, biyoloji dersleri her biri kendine ait laboratuvarlarda deneylerle yapılmaktadır.
Projeler"Kardeş Okul Projesi" ile öğrencilerimiz ilimizdeki diğer okullardaki öğrencilerle etkileşime girmekte, böylece öğrencilerimiz sorumluluk, paylaşım, kardeşlik, birlik ve beraberlik, ülke ve millet sevgisi duygularını pekiştirmektedir.
  • Öğretmen Sayısı57
  • Öğrenci Sayısı839
  • Derslik Sayısı28
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://ssal.meb.k12.tr/16/15/316530/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)