Bursa / Orhangazi Orhangazi Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

Kaynak:https://orhangaziogretmenevi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHızla gelişen ve değişen eğitim ortamında sistemin ana unsuru olan öğretmenlerimizin, toplum içerisinde hak ettikleri sosyal statü ve meslek prestijini yüceltmek, daha nitelikli ve mesleğin statüsüne uygun düzeyde layık oldukları hizmeti sunmaktır.
MisyonÖğretmenler ile Bakanlık Merkez ve Taşra Teşkilatı Personelinin birbirleri ile tanışmaları, kaynaşmaları ve dayanışma içinde olmaları; sosyal ve moral ihtiyaçlarının karşılanması, mesleki ve kültürel gelişmelerine, aileleri ve çevreleri ile sürekli ve olumlu ilişkiler içinde bulunmaları için, gereken her türlü hizmetleri yapmak, bu hizmetlerin verimli şekilde yürütülmesi için çalışmaları planlamak, etkinlik ve faaliyetler için koordinasyon sağlamak, güvenilir, sağlıklı ve nitelikli bir ortamı oluşturmaktır.
Telefon0 554 177 82 80
Faks02245721434
AdresCamikebir Mh. Yalova Cd. No 1 Orhangazi/BURSA
İnternet Sitesihttps://orhangaziogretmenevi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOrhangazi Çarşı Merkezi
Ulaşımİl merkezine uzaklık 47 km uzaklıktadır. Orhangazi Merkez de bulunmaktadır.Orhangazi Terminaline 10 dakikalık yürüme mesafesindedir.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine uzaklık 47 km uzaklıktadır. Orhangazi Merkez de bulunmaktadır.
Ders Saatleri10:00-16:00
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://orhangaziogretmenevi.meb.k12.tr/16/12/963575/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)