Bursa / Nilüfer Uludağ Üniversitesi Anaokulu

Telefon:0224 442 89 84 Adres:Görükle mahallesi üniversite 1 cad. kreş ve anaokulu sitesi no319 iç kapı no1 NİLÜFER/BURSA Web Sitesi:https://uludaguniversitesianaokulu.meb.k12.tr Bursa Okulları, Bursa Nilüfer Okulları, Bursa Anaokulları, Bursa Nilüfer Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Bursa Anaokulu Haberleri, Bursa Nilüfer Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://uludaguniversitesianaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSürekli gelişen ve değişime açık hayata ve olaylara geniş açıdan bakabilen, objektif, kendisine güvenen hayatta karşılaştığı güçlüklerle başa çıkabilen ve sahip olduğu güçle olumsuzlukları en az hasarla atlatabilen, çevresindeki olaylar ve yaşanan sorunlara duyarlı, problemler karşısında gerektiğinde çözüm üretebilen ve aldığı eğitimi geleceğe en iyi şekilde taşıyabilen nesiller yetiştirmek hedefimizdir.
MisyonOkul Öncesi Eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; milli ve manevi değerlere önem veren, yaparak - yaşayarak öğrenen, yaratıcı, paylaşımcı, çevreye ve doğaya duyarlı, sosyal yönü güçlü, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek.
Telefon0224 442 89 84
AdresGörükle mahallesi üniversite 1 cad. kreş ve anaokulu sitesi no319 iç kapı no1 NİLÜFER/BURSA
İnternet Sitesihttps://uludaguniversitesianaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ İÇİNDE
UlaşımİLÇE MERKEZ. İL MERKEZE 25 KM MESAFEDEMETRO VE OTOBÜS
Merkezden UzaklıkİLÇE MERKEZ. İL MERKEZE 25 KM MESAFEDE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı165
  • Derslik Sayısı6
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://uludaguniversitesianaokulu.meb.k12.tr/16/14/763634/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)