Bursa / Nilüfer Nedim Öztan İlkokulu

Telefon:0224 245 27 28 Adres:Esentepe Mah. Tuna Cad. No2/1 Nilüfer/BURSA Web Sitesi:https://nedimoztanilkokulu.meb.k12.tr Bursa Okulları, Bursa Nilüfer Okulları, Bursa İlkokulları, Bursa Nilüfer İlkokulları, İlkokul Haberleri, Bursa İlkokul Haberleri, Bursa Nilüfer İlkokul Haberleri
Kaynak:https://nedimoztanilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGeçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceği bugünden yasayarak, Türk Milli Eğitimi Temel Kanunu doğrultusunda birey yetiştirmek için, kaliteyi arttırarak örnek ve lider bir okul olmak.
ÖZETLE

Seçkin bir ortamda okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini sürekli geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan, katılımcı, yaratıcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler, iyi çocuklar, iyi insanlar yetiştirmektir.
MisyonTürk Milli Eğitimi Temel Kanununda ifade edilen; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları, Temel İlkeleri, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, bireyler yetiştirmek görevimizdir.

Amacımız; geçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceği bugünden yaşayarak değişim, gelişim ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip ederek, çevre şartları ve veli beklentileri göz önünde bulundurularak, öğrencileri bilimsel düşünme ve proje geliştirme felsefesi kazandırılarak, iyi bir üst okula hazırlamak ve evrensel değerler doğrultusunda Kendine güveni tam iyi bireyler olarak yetiştirmektir.
Telefon0224 245 27 28
Faks(224) 249 3536
AdresEsentepe Mah. Tuna Cad. No2/1 Nilüfer/BURSA
İnternet Sitesihttps://nedimoztanilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriNilüfer İlçe Merkezi Karaman Mahallesi
UlaşımNilüfer İlçe MerkeziMetro ve Otobüs
Merkezden UzaklıkNilüfer İlçe Merkezi
Servis BilgisiKaraman, İhsaniye
Ders SaatleriBaşlama:13.30
Bitiş:18.30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı38
  • Öğrenci Sayısı733
  • Derslik Sayısı26
Kaynak:https://nedimoztanilkokulu.meb.k12.tr/16/14/716706/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)