Bursa / Nilüfer Görükle Akşemsettin İlkokulu

Telefon:2244833210 Adres:Görükle Mah. Bahriye Üçok Cad. No 1 Nilüfer/BURSA Web Sitesi:https://gorukleaksemsettinilkokulu.meb.k12.tr Bursa Okulları, Bursa Nilüfer Okulları, Bursa İlkokulları, Bursa Nilüfer İlkokulları, İlkokul Haberleri, Bursa İlkokul Haberleri, Bursa Nilüfer İlkokul Haberleri
Kaynak:https://gorukleaksemsettinilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOKULUMUZUN VİZYONU

Çalışkan , azimli ve gayretli olması gerektiğinin bilincinde ,ahlaki değerler ve erdemler konusunda bilinçli, bilgiyi arama, bulma ve kullanma noktasında her türlü teknolojik aracı kullanma becerisine sahip, sanat ve estetik yönlerini geliştirebilecek, çevresiyle bütünleşmiş, çağın değerlerini kavrayan , kendi kültürünü, değerlerini tanıyan, farklı kültürleri ve değerleri zenginlik olarak değerlendirebilen bir özgüvenle ,karşılıklı saygı sevgiye dayalı işbirliği yapabilen, yerel ve ulusal başarılar hedefleyen öğrenciler yetiştiren mükemmel bir okul olmak.
MisyonOKULUMUZUN MİSYONU

Bütün öğretmenlerimiz ,velilerimiz ve çalışanlarımız ile kalitenin insana saygıyla başladığına inanarak, sevgi ve hoşgörülü bir anlayışla öğrencilerimizi bu standarda göre değerlendirecek, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kapasitelerini kullanabilen sosyal becerileri olan eğitim teknolojilerinden yararlanabilen, karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
BaşarılarTüm
Telefon2244833210
Faks2244833210
AdresGörükle Mah. Bahriye Üçok Cad. No 1 Nilüfer/BURSA
İnternet Sitesihttps://gorukleaksemsettinilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBÜYÜKŞEHİR KAPSAMINDA
UlaşımMERKEZ 10 kmGörükle Mah. Bahriye Üçok Cad. Güney Sok. No:1 Nilüfer BURSA
Merkezden UzaklıkMERKEZ 10 km
Servis BilgisiVAR
Kontenjan BilgileriYOK
Ders Saatleri09:00-12:20, 13:00-14:30
Yabancı DilİNG
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerVAR
Bilimsel EtkinliklerYOK
  • Öğretmen Sayısı30
  • Öğrenci Sayısı611
  • Derslik Sayısı16
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://gorukleaksemsettinilkokulu.meb.k12.tr/16/14/715978/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)