Brıdgıng The Gap Wıth Englısh

BRIDGING THE GAP WITH ENGLISH eTwinning Project

İngilizce becerilerimizi geliştirmeyi amaçladığımız projemizde salgın döneminde boşluğu İngilizce ile köprüler kurarak dolduracağız dedik, sadece İngilizce dilini kullanarak proje üyelerimizi, okullarını, şehirlerini, ülkelerini, kültürlerini öğrendik.

 

'TURKEY' COMMON PRODUCT of National Mixed Teams 

https://www.storyjumper.com/book/read/94116466/5fce729dd6431

Collaborative Work of Polish National Team 'Poland'

https://joom.ag/tz3I

PROJECT SCHOOLS

https://view.genial.ly/6069e60f7e2ace0cd7da98cb/interactive-content-projects-schools

PROJECT TEACHERS:

https://view.genial.ly/5f9d1e114a95b80d82de593a/personal-branding-who-we-are

PROJECT TEACHERS-STUDENTS :

https://read.bookcreator.com/62Rhnf9HG5efFxxBiCIe8EoMCfq2/rJNhOAKSQc6QSBpvjW7L4Q

Salgın döneminde psikolojik ve sosyal rahatlama sağlama amacımızdı ve yaptığımız çevrimiçi proje toplantıları, sohbet odası toplantıları ile hem öğrenerek, hem eğlenerek sosyalleştik ve psikolojik açıdan rahatladık.

https://youtu.be/CX2sQZpol_w

https://youtu.be/v1eXuDvE-SA

Salgın öncesi ve sonrası neler değişti dedik ve uluslarararası karışık takımlarla tartışmalar, beyin fırtınaları yaptık daha sonra bu verileri kullanarak, karışık uluslararası takımlar ile; özellikleri öğrencilerimiz tarafından belirlenen  'Hayatımın Salgın Hikayesi' isimli ortak hikayemizi yazdık.

https://joom.ag/3NzI

https://read.bookcreator.com%3C/a%3E%3C/div%3E%3C/div%3E%3C/div%3E

Öğrencilerimizi 21. yüzyıl becerilerini kullanarak geliştireceğimizi söyledik ve gördük ki her bir 21.yüzyıl becerisini projenin her alanında kullanmışız. 21. Yüzyıl becerilerini projemize nasıl entegre ettiğimiz ile ilgili bir e-dergi oluşturduk. Planlama, uygulama ve sunma aşamaları tamamiyle öğrenciler tarafından hazırlanan ürünümüzde öğrencilerimiz kritik düşünme, yaratıcılık, işbirliği, iletişim, bilgi-medya-teknoloji okuryazarlığı, esneklik, liderlik, insiyatif alma, üretkenlik ve sosyal becerilerini nasıl ve etkili bir biçimde projemizde kullandıklarını gördük.

https://youtu.be/akjmXdQGHGg

https://anyflip.com/hyznh/vtxx/

 

Projemizde demokratik karar alınmasını istedik ve öğrencilerimiz projemizin planlama, yürütme ve değerlendirme süreçlerinin her birinde aktif rol oynadı. Kendi anketlerini hazırladılar, kendi tartışmalarını başlattılar, takımlarına liderlik ederek görev dağılımını bile sağladılar.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Osmangazi Mehmet Halit Baki Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)