Branşlara Göre Eğitim Öğretimle İlgili Ulusal ve Uluslararası Güncel Gelişmeler, Yeni Yaklaşımlar, İyi Örnekler ve Özgün Projeler.

2020-2021 yılının Mayıs ayında branş öğretmenlerimizle sosyal mesafe ve maske kurallarına riayet ederek değerli Okul Müdürümüz Yasin Tarhan başkanlığında bir araya gelindi.

Eğitim öğretimle ilgili ulusal ve uluslararası güncel gelişmeler, yeni yaklaşımlar ve özgün projeler masaya yatırılarak değerlendirmeler yapıldı. Mayıs ayı toplantımızda hem biten bir dönemin değerlendirmesi hem de kıymetli branş öğretmenlerimizle beyin fırtınası yapılarak 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında nasıl çalışmalar yapabileceğimize dair fikirler üretildi. Özellikle uzaktan eğitim çalışmalarında Bilişim Öğretmenimizin teknik bilgilerinden ve tecrübelerinden yararlanılarak öğrencilerimize daha faydalı olmak için neler yapmamız gerektiğini konusunda fikir alışverişi yapıldı. Yeni Eğitim-Öğretim yılında yüz yüze ve sağlıklı bir şekilde okullarımızda derslerimizi yapabilmek temennisi ile toplantı sonlandırıldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Şırnak Silopi Şehit Binbaşı Ercüment Türkmen İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)