Bosna´da Kardeş Okulumuzla "kardeşler Buluşuyor Iı" Yi Gerçekleştireceğiz. Bu Projede Yeralmak İsteyen Öğrencilerimiz Bu Hafta Mutlaka Başvurularını Yapmaları Gerekmektedir.

KAL 
Kardesler Buluşuyor II

Bosna Hersek’teki kardeş okulumuzla birlikte organize ettiğimiz “ Kardesler Buluşuyor” projesinin ikincisini düzenliyoruz.

Bu kapsamda 22 Nisan’da Saraybosna’ya uçacağız. Mostar, Konjic ve Saraybosna’nın tarihi ve turistik yerlerini gezeceğiz. Kardeş okulumuzun öğrencilerinin evinde misafir olacağız. Boşnak kültürünü ve tarihini yakından tanıma fırsatı bulacağız. Edindiğimiz tecrübe, bilgi ve dostlukları yanımıza alıp, aile ve ülke özlemi ile 25 Nisan’da döneceğiz.

28 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında ise Bosna’da misafir olduğumuz arkadaşlarımızı, bu kez biz evimizde konuk edeceğiz. Onlara İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini gezdirip, ülkelerin ve milletlerin kardeşliğini bir kez daha hissedeceğiz.

Okulumuzdan 20 öğrencinin katılacağı proje kapsamında, Bosna ve Türkiye’deki harcamaların tamamı için 1500 TL ücret planlanmaktadır.

Detaylı bilgi için;

Nurhan OKÇU- KAL Matematik Öğretmeni (0 542 322 89 68)

Gecen seneki geziden bazı fotolar...

https://1drv.ms/f/s!Ar7EXPhtJ_1vhScPMCGtWqtV4Ppf

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Kadıköy Kadıköy Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)