Bolu Valisi Sayın Aydın Baruş Okulumuzu Ziyaret Etti

         2 kasım Çarşamba günü Bolu Valisi Aydın Baruş, Mudurnu Kaymakamımız  Barbaros Akbulak ve Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Cengiz  okulumuzu ziyaret  ettiler.

        Okulumuzda  12-A sınıfında Dil ve Anlatım ile 9-A sınıfında Matematik derslerine giren Vali Aydın BARUŞ  öğrencilerle hem dersleri hakkında hem de gelecekte hangi okula devam edecekleri konusunda bir sohbet gerçekleştirdi. Bu ülkenin ailelerle birlikte çocuklara çok büyük imkanlar verdiğini öğrencilere aktaran Vali Baruş, bunun karşılığında öğrencilere disiplinli çalışıp, başarılı olup ileride güzel bir meslek sahibi olmalarını öğütledi. Okulun destek kursları hakkında da bilgiler alan ve öğrencilere destek kurslarına gitmelerini söyleyen Vali Baruş, “Başarılı olmanız için önünüzde engel yok. Hayatta kendinize bir hedef belirleyin ve bu hedefi başarmak için çalışın. Hayatta hedefi olmayan bir insanın başarılı olması mümkün değil. Önünüzdeki süreci iyi değerlendirin. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

        Ziyarette ayrıca öğrencilere, “15 Temmuz nedir? 15 Temmuz’da ne oldu?” gibi sorular soran Vali Baruş, öğrencilerden gelen cevapları dinledi. 15 Temmuz’un bizler için, milletimiz için ne anlama geldiğini asla unutmamalarını öğrencilere tavsiye eden Vali Baruş, o gün neler yaşandığını ve bu terör örgütlerinin bu kalkışma girişimi ile neleri amaçladığını öğrencilere anlattı. 15 Temmuz’da milletin tanklara, uçaklara gövdelerini siper ettiğini aktaran Vali Baruş, bu süreçte 246 şehidimiz olduğunu ve 2 binin üzerinde Gazimiz olduğunu ifade etti. Terör örgütünün bu süreçte halkın sokaklara çıkmamaları yönünde de çalışmalar yaptığını söyleyen Vali Baruş, “Bu şer odakları, Türkiye’yi seçilmiş insanların değil ellerinde silahları olan taşeron bir örgütle dış güçlerin yönetmesini planladılar. PKK terör örgütü ile işbirliği yaparak ülkemizi kaosa sürüklemeyi istediler. Ama Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla sokaklara dökülen milletimiz bu oyunu bozdu” dedi.

 

..Taşkesti Çok Programlı Anadolu Lisesi İdaresi ve Öğretmenleri olarak  Valimiz Sayın Aydın BARUŞ´a,Mudurnu Kaymakamımız Barbaros AKBULAK´a ve Bolu Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf CENGİZ´e ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerimizi sunarız...

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bolu Mudurnu Taşkesti Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)