Bolu / Merkez Şehit Ozan Özen Ortaokulu

Telefon:0374 270 55 55 Adres:KÜLTÜR MAH. 4121 SK. NO 6 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / BOLU Web Sitesi:https://bolusehitozanozeno.meb.k12.tr Bolu Okulları, Bolu Merkez Okulları, Bolu Ortaokulları, Bolu Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Bolu Ortaokul Haberleri, Bolu Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://bolusehitozanozeno.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDünyayı tanıyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, Bir sonraki nesile daha iyi bir dünya bırakabilen, kendisi ve başkalarına karşı dürüst olabilen, sağlıklı yaşayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, yaşamdaki güzelliklerin farkına vararak mutlu olan, inançlı çalışmasıyla, hak ederek başarıya ulaşmış, yaşama ve insanlara sevgi ve umut dolu bir yürekle bakarak kendisini geliştirip topluma hizmet veren bireylerdir. . Bugünün Öğrencileri : Öğrenmenin keyfini, başarının tadını bilen ve paylaşan, üretken çalışkanlığıyla bu mutluluklara ulaşma heyecanı duyan, sınavlarda başarı gösteren, bilimsel, yaratıcı ve disiplinli, araştıran, bilgi kaynaklarını arayan, bulan ve kullanan, zamanını iyi planlayan, diğer öğrencilerle, öğretmenlerle ve ailesiyle olumlu iletişim becerileri olan bireylerdir.
MisyonŞehit Ozan Özen Ortaokulu misyonu, güzel bir şehir ortamında okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini sürekli geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan, katılımcı, yaratıcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir.
Telefon0374 270 55 55
Faks0374 270 55 55
AdresKÜLTÜR MAH. 4121 SK. NO 6 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / BOLU
İnternet Sitesihttps://bolusehitozanozeno.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMERKEZ
Ulaşım3km-otobüs-servis
Merkezden Uzaklık3km
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı56
  • Öğrenci Sayısı780
  • Derslik Sayısı29
  • Atölye Sayısı1
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://bolusehitozanozeno.meb.k12.tr/14/01/703043/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)