Kaynak:https://saricalarozelegitim.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSarıcalar Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak; Farklı gelişen çocukların eğitim çalışmalarında özel eğitimin evrensel ilkeleri hedef alınarak program geliştirmek, çağın gerektirdiği fiziksel ve teknik donanımlarla programları uygulamaktır.
Misyonİlköğretim çağını bitirmiş, orta ve ağır düzeyde zihinsel öğrenme yetersizliği olan bireylere, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, istihdama yönelik iş eğitimi vermek, eğitimlerini; Sosyal, sportif ve akademik çalışmalar ile destekleyerek, bağımsız yaşama becerisi kazandırmak ve aileleri ile birlikte topluma katılımlarını sağlamaktır.
Telefon03742700884
Adres40.755417, 31.601159
İnternet Sitesihttps://saricalarozelegitim.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBOLU MERKEZ SARICALAR MAHALLESİ
Ulaşım2 KMTAŞIMALI
Merkezden Uzaklık2 KM
Ders SaatleriBAŞLAMA SAATİ 09:00 BİTİŞ SAATİ 14:30
Isınma TürüKALORİFER(DOĞALGAZ)
İnternet BağlantısıADSL
ProjelerEğitim ve öğretim faaliyetlerine katkı sunmak, öğrencilerin sosyalleşmelerine ve yaşıtları ile iletişime geçebilmelerine katkıda bulunmak, aynı zamanda yaşıtlarında ( Engelli bireylerle ilgili ) farkındalık oluşturmak amacıyla “ Arkadaşım Olur Musun? “ projesi hazırlanmıştır. Proje 2015 Yılında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından EDES ( Engelli Destek Programı ) kapsamına alınmış ve finansal destek sağlanmıştır. Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde uygulanan Arkadaşım Olur Musun? Projesi kapsamında İlimizde bulunan lise seviyesinde 10 adet okulla birlikte faaliyetler gerçekleştirilerek bir taraftan okulda bulunan öğrencilerin sosyalleşmelerine katkı sağlanmış, diğer taraftan da akran okul öğrencileri, okul personeli ve aileler üzerinde farkındalık oluşturulmuştur.
  • Öğretmen Sayısı26
  • Öğrenci Sayısı29
  • Derslik Sayısı9
  • Atölye Sayısı3
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://saricalarozelegitim.meb.k12.tr/14/01/749741/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)