Bolu / Merkez Halime Hatun Özel Eğitim Anaokulu

Telefon:03742408282 Adres:TABAKLAR MAH. ANADOLU SK. CUMHURİYET İLKOKULU BLOK NO 2 İÇ KAPI NO 2 MERKEZ / BOLU Web Sitesi:https://boluhalimehatun.meb.k12.tr Bolu Okulları, Bolu Merkez Okulları, Bolu Anaokulları, Bolu Merkez Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Bolu Anaokulu Haberleri, Bolu Merkez Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://boluhalimehatun.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon• Okul öncesi eğitim ve özel eğitimi, uygun yöntem ve tekniklerle bir arada yürüterek, zenginleştirilmiş kaynaştırma ortamında öğrencilerimize ihtiyaç duyacakları bilgi ve becerileri kazandırmak.
• Her veliye; en değerli varlığını bize emanet etmenin güven, huzur ve mutluluğunu yaşatan bir Özel Eğitim kurumu olmak.
• Okul öncesi dönemdeki çocukları ve yetersizlikten etkilenen akranlarını, en az sınırlandırılmış eğitim ortamında bir arada yetiştirerek her engellinin daha eşit şartlarla dünyayı paylaşmasını sağlamak ve geleceğe hazırlamak
MisyonHalime Hatun Özel Eğitim Anaokulu olarak kurulduğu günden itibaren; ‘‘Eğitimde feda edilecek fert yoktur.’’ M. Kemal Atatürk’ün de dediği gibi her çocuk değerlidir ve kazanılması gerekir. Çevremizin ve ilimizin toplumsal kalkınması için en önemli kaynak iyi yetişmiş insan kaynağıdır. Bu nedenledir ki en önemli yatırım insana yapılan yatırımdır.
* Tüm öğrencilerimizin, kendi ilgileri çerçevesinde etkinliklerini seçebilecekleri bir ortam hazırlamak;
* Öğrencilerimizin yeteneklerini keşfedici mekânlar hazırlamak;
* Okul, veli ve çevre işbirliğinin en güzel örneklerini sunan şeffaf bir yönetim anlayışı oluşturmak;
* Çalışanlarının ve velilerinin bu okulda olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu bir okul kültürü oluşturmak;
* Öğrencilerimize tüm eğitim hayatlarında başarılı olmalarını sağlayacak temel bir eğitim almalarını sağlamak;
* Toplumsal ve kültürel değerlerimizi öğrencilerimize en iyi şekilde aktarma gayesinde olan bir eğitim sunmak;
temel hedeflerimizdir.
Telefon03742408282
AdresTABAKLAR MAH. ANADOLU SK. CUMHURİYET İLKOKULU BLOK NO 2 İÇ KAPI NO 2 MERKEZ / BOLU
İnternet Sitesihttps://boluhalimehatun.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Tabaklar mahallesinde bulunmaktadır. Şehir merkezinde İŞKUR Müdürlüğü karşısındadır. Cumhuriyet İlkokulu, Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Vali Mehmet Ali Türker Anaokulu, İzzet Baysal Anadolu Lisesi ile Bolu İzzet Baysal Abant Turizm Meslek Lisesi ve Uygulama Otelinin bulunduğu kampüs içinde yeralmaktadır.
UlaşımOkulumuz il merkezinde Tabaklar Mahallesindedir. Valilik binasına 600 m uzaklıktadır. Mudurnu, Göynük ilçe yolu üzerindedir. Şehir içi özel halk otobüsleri okulumuzdan geçmektedir. Bolu´da ulaşım için http://www.boluulasim.com/ linkini inceleyebilirsiniz.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezinde Tabaklar Mahallesindedir. Valilik binasına 600 m uzaklıktadır. Mudurnu, Göynük ilçe yolu üzerindedir.
Servis BilgisiOkulumuzda öğrenci servisi bulunmaktadır. Tüm Öğrencilerimiz taşıma ile gelmektedir. Öğrencilere öğle yemeği salgın hastalık sebebiyle verilmemektedir. Öğretmen servisimiz bulunmamaktadır.
Öğretim ŞekliTamgün
Ders Saatleri09:10 - 14:10
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı33
  • Derslik Sayısı1
Kaynak:https://boluhalimehatun.meb.k12.tr/14/01/767432/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)