Bolu / Merkez Atatürk Ortaokulu

Telefon:(0374) 212 30 44 Adres:Akpınar Mah. İzzet Baysal Cad. No212 14100 Merkez / BOLU Web Sitesi:https://boluataturk.meb.k12.tr Bolu Okulları, Bolu Merkez Okulları, Bolu Ortaokulları, Bolu Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Bolu Ortaokul Haberleri, Bolu Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://boluataturk.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim yoluyla edindiği birikimi insanların faydasına kullanmayı amaçlayan, ülkesinin ve dünyanın sosyolojik, ekonomik sorunlarına çözüm arayan, tıpkı ecdadı gibi çağ ve çığır açabilecek gücü damarlarındaki asil kandan alarak dünyaya yön verebilen bireyler yetiştirmek.
MisyonKültüründen edindiği milli ve manevi değerlere sahip çıkan, 21. yüzyıl becerileriyle donanmış, vatanına ve milletine hizmet etme bilincine sahip, bilginin ve bilinçli olmanın yanında sanata ve spora da önem veren bireyler yetiştirmek.
Telefon(0374) 212 30 44
AdresAkpınar Mah. İzzet Baysal Cad. No212 14100 Merkez / BOLU
İnternet Sitesihttps://boluataturk.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz, Türkiye´nin iki büyük metropol kenti olan Ankara ile İstanbul’u birbirine bağlayan karayolu üzerinde yer alan, muhteşem coğrafi yapısı, büyük ve derin ormanları, kaynağını yüksek dağ sıralarından alan irili ufaklı akarsuları, ormanların arasında birer yeşimtaşı gibi parlayan gölleri, sağlık kaynağı yeraltı suları ve yaylalarıyla yalnız Batı Karadeniz’in değil Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Bolu’da bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz Bolu il merkezinde bulunmaktadır.Okulumuz Bolu´nun merkezi mahallelerinden Akpınar mahallesindedir. Belediye, valilik, hastaneler, bankalar v.b. kurumlar yürüyüş mesafesindedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Bolu il merkezinde bulunmaktadır.
Ders Saatleri08:40 - 15:30
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerFutbol
Voleybol
Masa Tenisi
Atletizm
Bilimsel EtkinliklerTübitak Bilim Fuarı
  • Öğretmen Sayısı45
  • Öğrenci Sayısı546
  • Derslik Sayısı21
  • Atölye Sayısı2
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://boluataturk.meb.k12.tr/14/01/703044/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)