Bitlis / Mutki Yalıntaş Köyü İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://yalintasimamhatipoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSosyal, kültürel ve akademik yönden gelişmiş ve gelişim süreçlerini hayat boyu devam ettiren bireyler yetiştirmek.Bunun yanında öğrencilerin iyi bir ortaöğretim kurumuna gitmeleri için gerekli teşvik ve planlamaları yaparak mezun olacak öğrencilerimizi bir üst öğrenime ilgi ve yetenekleri doğrultusunda hazırlamak. Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizde insana, düşünceye, inanca, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayalı bir öğretim anlayışının yayılmasına katkıda bulunarak, geleceğe hazırlanan bilgili, kültürlü, başarılı ,kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek . Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı , Türk kültürünün gelenek ve göreneklerine uygun, ülkesini seven, ülkesine güvenen, teknolojik yeniliklere uyumlu olan ve çalışmayı temel prensip haline getirmiş olan üretken öğrenciler yetiştirmek.
AdresYalıntaş köyü imam hatip orta okulu Mutki/ BİTLİS
İnternet Sitesihttps://yalintasimamhatipoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYALINTAŞ KÖYÜ/ MUTKİ İLÇESİ/ BİTLİS
UlaşımMutki ilçesine 40 km ile 60 km Hasköy ilçesine 20 km uzaklıktadır . Civar köylerin merkezi konumdadır.Ulaşım yönünden hiç bir sıkıntısı yoktur. Bitlis´in havalanına en yakın köyüdür.Havaalanına 30 km uzaklıktadır.KARAYOLU
Merkezden UzaklıkMutki ilçesine 40 km ile 60 km Hasköy ilçesine 20 km uzaklıktadır . Civar köylerin merkezi konumdadır.Ulaşım yönünden hiç bir sıkıntısı yoktur. Bitlis´in havalanına en yakın köyüdür.Havaalanına 30 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiYol güzergahı olduğu icin servis konusunda sıkıntı yaşanmamaktadir.
Kontenjan Bilgileri123
Ders Saatleri08.30-13.50
Yabancı DilİNGİLİZCE-ARAPÇA
Isınma TürüKALOLİFER
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
Sportif Etkinliklervoleybol, futbol, masa tenisi
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı125
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://yalintasimamhatipoo.meb.k12.tr/13/06/763959/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)