Bitlis / Hizan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Telefon:04346111923 Adres:hizan/merkez
İL MERKEZİNE 50 KM, İLÇE MERKEZİNE 4 KM UZAKLIKTADIR.
ŞEHİR İÇİ MİNİBÜSLERİ İLE YAPILMAKTADIR.
Web Sitesi:https://hizanmehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr Bitlis Okulları, Bitlis Hizan Okulları, Bitlis Ortaokulları, Bitlis Hizan Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Bitlis Ortaokul Haberleri, Bitlis Hizan Ortaokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonNitelikli eğitim-öğretim faaliyetleri ile kurumumuzun bağlı olduğu ortaöğretim kurumları(Anadolu Liseleri) içerisindxe üst seviyeye ulaşmış saygın ve kaliteli bir kurum haline gelmek.Bunun için yönetim anlayışıyla ve ekip ruhu içerisinde eğitim-öğretim faaliyetlerini veliyi de sürece dahil ederek sürdürme
MisyonÖğrencilerimizi eğitim ve öğretim faaliyetleri ile toplumun sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkıda bulunacak aydın ve üstün nitelikli bireyler yetiştirmektir. Aynı zamanda Atatürk ilke veinkılaplarına bağlı laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti ilkelerini benimsemiş, ülkesi ve milleti için her türlü özveriyi gösterecek bireyler yetiştirmektir. Bu şekilde üşkemizin kalkınması milletimizin refah düzeyinin artmasına katkıda bulunmak.
Telefon04346111923
Adreshizan/merkez
İL MERKEZİNE 50 KM, İLÇE MERKEZİNE 4 KM UZAKLIKTADIR.
ŞEHİR İÇİ MİNİBÜSLERİ İLE YAPILMAKTADIR.
İnternet Sitesihttps://hizanmehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBAHÇELİEVLER MAH.BAHÇELİEVLER CADD. HİZAN/BİTLİS
UlaşımŞEHİR İÇİ MİNİBÜSLERİ İLE YAPILMAKTADIR.
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE 50 KM, İLÇE MERKEZİNE 4 KM UZAKLIKTADIR.
Ders Saatleri08:25
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
Projeler2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TÜBİTAK PROJE YARIŞMASINDA MATEMATİK DALINDA ´´KOORDİNAT SİSTEMİNİ ÖĞRENELİM´´ ADLI PROJEMİZ BÖLGE SERGİSİNE KALMIŞTIR.
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı89
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://hizanmehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr/13/05/759698/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)