Bitlis / Güroymak Gölbaşı İlkokulu

Adres:GÖLBAŞI BELDESİ KÖŞK MAH. ANAYOL CAD. GÖLBAŞI ORTAOKULU BLOK NO 177E GÜROYMAK / BİTLİS Web Sitesi:https://guroymakgolbasiilkokulu.meb.k12.tr Bitlis Okulları, Bitlis Güroymak Okulları, Bitlis İlkokulları, Bitlis Güroymak İlkokulları, İlkokul Haberleri, Bitlis İlkokul Haberleri, Bitlis Güroymak İlkokul Haberleri
Kaynak:https://guroymakgolbasiilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağdaş, yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran, üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
MisyonÖğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Başarılarİstiklal Marşı´nı okuma yarışmasında okulumuz birinci olmuştur.
Okullar arası resim yarışmalarında öğrencilerimiz birinci olmuştur.
AdresGÖLBAŞI BELDESİ KÖŞK MAH. ANAYOL CAD. GÖLBAŞI ORTAOKULU BLOK NO 177E GÜROYMAK / BİTLİS
İnternet Sitesihttps://guroymakgolbasiilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçe merkezinde öğretmenlerin kalabileceği 2 otel bulunmaktadır, kiralık ve kaloriferli ev bulmakta sıkıntı yaşanmamaktadır. (550-1000 tl)
Ayrıca yerleşim yerinden anlaşılan temiz bir aşçıya yemek yaptırılıp, öğle arasında yenilmektedir. Okulumuzda birlik ve beraberlik üst düzeydedir.
UlaşımGölbaşı İlkokulu Güroymak ilçe merkezine 10 km uzaklıktadır. Gölbaşı, Güroymak´ın en büyük beldesidir. Okul 2 bina ve bir lojmandan oluşmaktadır. Okula ulaşım öğretmen servisiyle sağlanmaktadır. (Güroymak-Bitlis 30 km, Güroymak-Tatvan 30 km) Öğretmen Servisleri, minibüsler, taksiler
Merkezden UzaklıkGölbaşı İlkokulu Güroymak ilçe merkezine 10 km uzaklıktadır. Gölbaşı, Güroymak´ın en büyük beldesidir. Okul 2 bina ve bir lojmandan oluşmaktadır. Okula ulaşım öğretmen servisiyle sağlanmaktadır. (Güroymak-Bitlis 30 km, Güroymak-Tatvan 30 km)
Öğretim ŞekliTam gün
Ders Saatleri08.30-14.50
Yabancı Dilİngilize
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı16
  • Öğrenci Sayısı190
  • Derslik Sayısı12
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://guroymakgolbasiilkokulu.meb.k12.tr/13/04/976642/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)