Bitlis / Adilcevaz Çanakyayla Köyü İlkokulu

Adres:ÇANAKYAYLA KÖYÜ ÇANAKYAYLA KÖYÜ YOLU KÜME EVLERİ NO: 122 ADİLCEVAZ / BİTLİS Web Sitesi:https://canakyaylaioo.meb.k12.tr Bitlis Okulları, Bitlis Adilcevaz Okulları, Bitlis İlkokulları, Bitlis Adilcevaz İlkokulları, İlkokul Haberleri, Bitlis İlkokul Haberleri, Bitlis Adilcevaz İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli Eğitim Bakanlığımızın ve Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün benimsediği vizyonunu paylaşarak, gelişimine katkıda öncülük etmek, ”bilgi gücünü kullanma çağının” gereksediği; ufuk, bilgi, beceri, değer, duygu ve davranışları en üst seviyeye çıkarmak ,İstanbul ve Türkiye’de çağdaş ülkelerdeki eğitim-öğretim standartlarını yakından takip ederek, onlarla yarışabilecek değişimleri hızla gerçekleştirmek,eğitim ve öğrenme süreçlerine yaratıcı katkılar sağlamak, paydaşlarına sunabileceği en iyi hizmeti sunarak,öğrenci ve yetişkinlerin “olabileceklerinin en iyisi olmalarında” model ve lider bir “Kurum”olmaktır.
Misyon1. Milli Eğitim Temel Kanunu ve diğer mevzuatı, ulusal ve evrensel hukuk ve etik ilkeleri, İnsan hakları ve Çocuk Hakları Sözleşmesini, tüm kurumlarda hakim kılmak.
2. Her seviyede ve farklılıkları olan çocukların eğitim ve öğretim ihtiyaçlarına cevap vermek.
3. Eğitim çevremizdeki bireylerin ve grupların eğitim ve öğretim ihtiyaçlarını sezinlemek, bunları programlamak ve karşılamak.
AdresÇANAKYAYLA KÖYÜ ÇANAKYAYLA KÖYÜ YOLU KÜME EVLERİ NO: 122 ADİLCEVAZ / BİTLİS
İnternet Sitesihttps://canakyaylaioo.meb.k12.tr
Harita
UlaşımAdilcevaz ilçesine 17km. Var
Merkezden UzaklıkAdilcevaz ilçesine 17km.
Servis BilgisiÖğretmen Servisi
Öğretim ŞekliNORMAL
Ders Saatleri08:30-15:25
Isınma TürüKALORİFERLİ
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı43
  • Derslik Sayısı9
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://canakyaylaioo.meb.k12.tr/13/02/705606/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)