Bisep - Proje Yarışmasında Türkiye İkinciliği

Öğrencilerimiz Tıp Alanında Hazırladıkları Proje ile BİSEP - BAU TIP Bilim İnsanı Seçme Programı’nda 2.lik Ödülü Kazandılar.

Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin, bilim insanı olarak yetiştirilecek burslu öğrencilerini bir yaşam biçimi olarak bilimi algılayış ve zihin - gönül uygunluklarına göre seçmeyi hedeflediği BİSEP - BAU TIP Bilim İnsanı Seçme Programı kapsamında gerçekleştirdiği proje yarışmasında öğrencilerimiz Elifnaz GÜZEL ve Ceylin AFACAN öğretmenleri Dr. Leyla AYVERDİ danışmanlığında hazırladıkları projeleri ile Türkiye ikinciliği kazandılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi kutluyoruz. Öğrencilerimize İstanbul yolculuğu sürecinde rehberlik eden öğretmenimiz Dr. Yunus Emre AVCU ve BAÜ Tıp öğrencisi mezun öğrencilerimizden Elifsu PERSİLİOĞLU’ na, proje sürecinde bitki temini konusunda destek aldığımız BAÇEM’e, süreçteki desteklerinden dolayı velilerimize ve okul idaremize çok teşekkürler. 

Öğrencilerimiz proje kapsamında BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDE %100 eğitim bursu, eğitim süresince bir yaz dönemi Bahçeşehir Üniversitesi ile anlaşması bulunan laboratuarlardan ve hastanelerden birinde yurt dışı staj (eğitim giderleri karşılanacak) imkânı kazandılar. Ayrıca ödül almalarını sağlayan hazırdıkları proje ise BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ' nde detaylandırılarak bilimsel çalışmalara devam edilecek. 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Balıkesir Karesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)