Birlikte Yürüyelim

"BİRLİKTE YÜRÜYELİM" Projesi ile  çocuklarımızla daha umutlu yarınlara yürüyoruz...

Okulumuz 9 kasım Pazartesi günü başta Samsun Valiliği olmak üzere Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Samsun Emniyet Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, amsun İl Müftülüğü, Samsun İşkur Bölge Müdürlüğü, Samsun İl Sağlık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalr İl Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün ortaklaşa katıldığı "Birlikte Yürüyelim" projesi kapsamında belirtilen kurumların müdürlerini misafir etmiştir. Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Aytekin Girgin´in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda projenin startını veren imzaların atılmasının ardından tüm kurum müdürleri proje ile ilgili görüşlerini bildirerek üzerlerine düşen her türlü vazifeye hazır olduklarını dile getirmişlerdir.

Projenin Konusu  

Sokakta, ailede, okulda ve toplumun diğer alanlarında şiddet ve istismarın önlenmesi, sağlıklı yaşam konusunda bilincin arttırılması, çocukların ve gençlerin yetişkinler dünyasına hazırlanabilmeleri için oluşturulmuş özel bir çevre hazırlamak.   

Projenin Amacı

*Bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönlerden sağlıklı, bağımsız, yaratıcı, üretken, nitelikli çocukların ve gençlerin yetiştirilmesine katkı sağlamak. *Meslek edindirme kursları ile Bölgedeki gençlerin ve öğrenci velilerinin istihdamına yardımcı olmak.   

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Canik Başalan Cumhuriyet Ortaokulu

Kaynak:https://basalancumhuriyet.meb.k12.tr/icerikler/birlikte-yuruyelim_2168185.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)