Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi Üst Başlıklı Kitap Okuma ve Yazı Yazma Yarışmasında, Okulumuz Öğrencilerinden Üstün Başarı.

Yurt çapında düzenlenen yarışmanın İstanbul ili Ümraniye ilçesi kategorisinde okulumuz öğrencileri iki 1'incilik, bir de 2'ncilik alarak üstün başarı gösterdi.

Lise düzeyinde düzenlenen yarışma kapsamında Mustafa Kutlu'nun "Yokuşa Akan Sular", Nurettin Topçu'nun "Mehmet Akif" ve Güray Süngü'nün "İnsanın Acayip Kısa Tarihi" kitapları şubat, mart ve nisan aylarında okutuldu ve ardından her kitap için ayrı ayrı yazı yazdırıldı. 

Yarışmada okul koordinatörü olarak Osman Dindar ve Emine Tolun hocalarımız görev alırken Esra Aygün ve Kevser Sıbıç hocalarımız da destek verdi.

Yarışmanın Ümraniye elemelerinde Yokuşa Akan Sular kategorisinde okulumuz 11/A sınıfı öğrencilerinden Merve Nur Çokol "Bir Fincan Kahve Daha" başlıklı yazısıyla 1'incilik, Mehmet Akif kategorisinde okulumuz 11/E sınıfı öğrencilerinden Ebrar Çetin "Büyük Sanayi Asrının Çocuklarıyız" başlıklı yazısıyla 2'ncilik, İnsanın Acayip Kısa Tarihi kategorisinde ise yine Merve Nur Çokol öğrencimiz "Yeryüzü Müzehhibi" başlıklı yazısıyla 1'incilik ödülü almaya hak kazandı.

 

Ödül töreninin eylül ayında yapılacağı yarışmada gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Ümraniye Asiye Ağaoğlu Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)