Bin Yaprak Projesi

Asiye Ağaoğlu Anadolu Lisesi olarak, Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Türkiye Bilişim Demeği koordinesinde yürütülecek Milyon Kadına Mentor Lise Programı kapsamında; Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitim gören kız öğrencilerle STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) alanlarında deneyim ve uzmanlık sahibi liderlerin bir araya getirilerek öğrencilerin STEM alanında kariyer yolları ve imkânlar ile ilgili bilgi sahibi olması, pozitif tutum geliştirmeleri, öğrenci ve velilerin bilgilendirilmeleri, öğretmen ve okul yöneticilerine mentörlük eğitimi verilmesi amaçlandığı BİN YAPRAK projesine katıldık.

Bin Yaprak  Milyon kadına mentör projesini Onur Kurulu başkanı Ümit Dinç koordinatörlüğünde, 30 kız öğrencimiz ile  beş oturum halinde gerçekleştirdik.

Bu kapsamda; 29/05/2023 tarihinde, ilk etkinliğimizi Akbank pazarlama ve bilgi sistemleri lideri MÜGE DEMİR ERGÜN ile gerçekleştirdik. Kendisiyle kariyer planlama, kendini keşfetme ve iş hayatında bir kadın olarak başarılı olmanın yolları hakkında keyifli bir söyleşi yaptık.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Ümraniye Asiye Ağaoğlu Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)