Bilsem Sınav Girişi

BİLSEM Sınav Girişi Bilgilendirme;

• e-Okul Modülünde yayımlanan Fotoğraflı Giriş Belgelerinin  Okul müdürlüğümüzden  öğrenci velilerinin imza karşılığında teslim alınması gerekmektedir.

• Ön değerlendirme uygulamasına katılacak öğrencilerin uygulama giriş belgelerinde belirtilen saatten 30 dk önce, Fatoğraflı Giriş Belgesi ve Kimlik Belgesi ile uygulama yapılacak okulda hazır bulunması; yanlarında kurşun kalem, silgi, kalemtraş ile üzerinde herhangi bir yazı bulunmayan küçük su getirebileceklerdir.

• Öğrenci velilerimizin bina içerisine girişleri mümkün olmayacağından, öğrencilerimizin okul bahçesinden itibaren görevli idareci ve öğretmenler eşliğinde binaya giriş ve çıkışının sağlanacaktır.

• Öğrencilerimizin uygulamalara çağrı cihazı, telsiz, radyo, cep telefonu gibi haberleşme araçları ile veri bank, dizüstü bilgisayar, el bilgisayarı, cep bilgisayarı, saat dışında fonksiyonu bulunan saat vb. her türlü bilgisayar özelliği olan, özel elektronik donanımlı aletler, hesap makinesi, fotoğraf makinesi, kamera vb. cihazlarla katılamayacaklardır.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sınav Tarihleri;

*1.Sınıf Genel Yetenek Sınavı:17 Nisan 2022

*2.Sınıf Genel Yetenek Sınavı:10 Nisan 2022

*3.Sınıf Genel Yetenek Sınavı:03 Nisan 2022

*4.Sınıf Genel Yetenek Sınavı: 20 Mart 2022

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Milas Ören İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)