Bilişim Teknolojileri Alanı Öğrencilerine İşletmelerde Beceri Eğitimi ve Cv Hazırlama Eğitimi Verildi

Öğrencilere İşletmelerde Beceri Eğitimi ve CV Hazırlama Eğitimi Verildi

11. sınıf öğrencilerimiz, gelecek yıl başlayacakları işletmelerde beceri eğitiminde  başarılı olabilmeleri için önemli bir bilgilendirme toplantısına katıldılar. Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Gökhan KARAGÖZ tarafından düzenlenen toplantıda öğrencilere beceri eğitimi konusunda kapsamlı bilgiler verildi.

Toplantıda, işletmelerde ihtiyaç duyulan pratik becerilerin yanı sıra sektördeki gelişmeler ve beklentiler hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Öğrencilerimiz, işletme ortamında karşılaşabilecekleri durumlar ve beceriler konusunda donanımlı olabilmek adına önemli ipuçları edindiler.

Ayrıca, öğrencilerimizin iş başvuruları konusunda da destek olmak amacıyla Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Asuman AKSU tarafından CV hazırlama eğitimi verildi. Öğrencilere, etkili bir CV'nin nasıl oluşturulacağı, dikkat edilmesi gereken noktalar ve işverenlerin dikkatini çekecek detaylar hakkında bilgiler aktarıldı.

Öğrencilerimiz, bu eğitimler sayesinde hem işletme ortamına daha hazırlıklı bir şekilde adım atacaklar hem de iş başvurularında kendilerini daha etkili bir şekilde ifade edebilecekler. Eğitimlere katılan öğrencilerimiz, gelecekteki iş hayatlarına daha sağlam bir temelle hazırlanıyor.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Kartal Kartal Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)