Bilinçli Teknoloji Kullanımı İle İlgili Öğrenci Bilgilendirilmesi

BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ KULLANIMI İLE İLGİLİ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRİLMESİ

Samsun Rotary Kulübü Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri için psikososyal destek çalışmaları kapsamında Rehberlik Servisimiz tarafından 21 Ocak 2021 (Perşembe günü) saat: 17:00 de "Bilinçli Teknoloji Kullanımı ile İlgili Öğrenci Bilgilendirilmesi" konusunda uzaktan katılımla etkinlik düzenlenecektir. Etkinlik saati başka çalışması olup ta etkinliğe katılmak isteyen öğrencilerimiz için, başka bir grupta etkinlik için uygun saat ve gün planlaması için  fatihorduu@gmail.com adresine mail gönderebilirsiniz. 

Google Meet programı aracılığıyla uzaktan katılımla düzenlenecek çalışmaya etkinlik saatinden 5 dakika önce aşağıdaki link aracılığıyla öğrencilerimiz katılabilir. Çalışmanın 1 saat sürmesi planlanmaktadır. Çalışmaya görüntülü ve sesli görüşme yapabildiğiniz bilgisayar, notebook veya cep telefonunuzdan bağlantıyla katılabilirsiniz.

Çalışmanın öğrencilerimize katkı sağlayacağını değerlendiriyoruz. Konuyla ilgili sorularınız için  fatihorduu@gmail.com adresine mail gönderebilirsiniz.  Etkinliğimize öğrencimizin katılımını bekliyoruz, sağlıklı günler dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun İlkadım Samsun Rotary Kulübü Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)