Bilim ve Sanat Merkezi Ön Değerlendirme Uygulaması Giriş Belgeleri

Bilim ve Sanat Merkezi Ön Değerlendirme Uygulaması Giriş Belgeleri" Yayımlandı. 

Bilim ve Sanat Merkezi Ön Değerlendirme Uygulaması Giriş Belgeleri" Yayımlandı.  

19 Mart 2022 tarihinden itibaren başlayacak olan 2021-2022 Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Süreci Ön Değerlendirme Uygulamasına girecek öğrencilerin giriş belgeleri, öğrencinin devam ettiği okul idaresi tarafından e-okul sistemi sınav işlemleri modülü üzerinden verilecektir.

Okul müdürlükleri tarafından onaylananan  Fotoğraflı Giriş Belgeleri  öğrenci velisi tarafından imza karşılığında teslim alınacaktır.

 

 

 GENEL YETENEK ALANI ÖN DEĞERLENDİRME UYGULAMA SÜRECİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

1) Uygulama giriş belgelerinde belirtilen saatin otuz dakika öncesinde uygulama Giriş Belgesi  ve  Öğrenci TC kimlik kartı  ile uygulamanın yapılacağı okul/kurumda hazır bulunacaklardır.Uygulama giriş ve kimlik belgelerinin herhangi birini ibraz edemeyen öğrenciler değerlendirmeye alınmayacaklardır.

2) Adaylar yanlarında kurşun kalem ve silgi bulundurmaları gerekmektedir.

3) Uygulamanın başlamasından itibaren uygulama merkezlerinde hazır bulunsalar bile sonraki uygulamaların aksamasına sebep olunacağından değerlendirmeye alınmayacaklardır.

4)Öğrenciler; uygulama giriş belgelerinde belirtilen gün ve saat dışında uygulamaya alınmayacaklardır.

5) Öğrenciler uygulamalara çağrı cihazı, telsiz, radyo, cep telefonu gibi haberleşme araçları ile veri bank, dizüstü bilgisayar, el bilgisayarı, cep bilgisayarı, saat dışında fonksiyonu bulunan saat vb. her türlü bilgisayar özelliği olan, özel elektronik donanımlı aletler, hesap makinesi, fotoğraf makinesi, kamera vb. cihazlarla katılamayacaklardır.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bolu Merkez Bolu Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)