Bilgisayar Laboratuvarının Açılışı ve Aşçılık Kursunun Kapanış Etkinliği
Şişli Kaymakamımız Sayın İdris AKBIYIK, Şişli Halk Eğitim Merkezimizde Astaş Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş.`nin bağışladığı bilgisayarla oluşturulan Bilgisayar Laboratuvarının açılışına katıldı. Programda, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Mücahit YENTÜR, Astaş Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Gül Sedef BOLGÜN, Astaş Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Sayın Dinçel CANDAŞ, AÇEV Temsilcisi Sayın Suna KÖKHAN ve öğretmenler bir araya geldi.
Kaymakamımız Sayın İdris AKBIYIK Astaş Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Gül Sedef BOLGÜN´e Teşekkür Belgesi ve plaket takdim etti. Ardından, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Mücahit YENTÜR de AÇEV Temsilcisi Sayın Suna KÖKHAN´a bir plaket sundu.
Program, Halk Eğitim Merkezi Aşçılık Öğretmeni Emrullah CEYLAN ve öğrencilerinin hazırladığı yemeklerin ikram edilmesi ile sona erdi.
Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.



















