Bilgisayar Kategorisinde Parlıyor: Okulumuzdan Osman Eymen Karaoğulları Tübitak Bilim Olimpiyatları'nda Gümüş Madalya Kazandı!

Öğrencimiz Osman Eymen Karaoğulları, TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları'nda Gümüş Madalya Kazandı!


    Okulumuz öğrencilerinden Osman Eymen Karaoğulları, TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları'nın "BİLGİSAYAR" kategorisinde büyük bir başarıya imza attı. Türkiye genelinde 14625 öğrenci arasından sıyrılarak ilk aşamada 440, ikinci aşamada ise 212 öğrenci arasına girerek üstün performans sergileyen Osman Eymen, nihayetinde ilk 25 öğrenci arasına girerek gümüş madalya kazandı.

    27 Ocak-10 Şubat 2024 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleşecek olan Kış Okulu'na katılma hakkı elde eden Osman Eymen, bu başarısıyla Türkiye'yi Uluslararası TÜBİTAK Olimpiyatları'nda temsil etme şansını yakaladı. Madalya kazanan öğrencimiz, üniversite sınavında ek kat sayısı, 2205-Lisans Bursiyeri olma, mentorlük desteği ve para ödülü gibi önemli fırsatlar elde etti.

    Okulumuz, bu büyük başarısından dolayı Osman Eymen'i ve onun yetişmesinde emeği geçen ailesini ve öğretmenlerini gururla tebrik ediyor. 10 Şubat 2024 Pazar günü saat 10:00'da Antalya Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek ödül töreninde Osman Eymen Karaoğulları'na başarılar diliyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Altındağ Hacıbayram Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)