Bilecik / Bozüyük Albay İbrahim Çolak İlkokulu

Telefon:2283140039 Adres:Çarşı Mahallesi Ertuğrulbey Sokak No 5 BOZÜYÜK/BİLECİK Web Sitesi:https://bozuyukalbayibrahimcolakilkokulu.meb.k12.tr Bilecik Okulları, Bilecik Bozüyük Okulları, Bilecik İlkokulları, Bilecik Bozüyük İlkokulları, İlkokul Haberleri, Bilecik İlkokul Haberleri, Bilecik Bozüyük İlkokul Haberleri
Kaynak:https://bozuyukalbayibrahimcolakilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli ve manevî değerlere sahip, küçüklerine karşı merhamet, büyüklerine hürmet gösteren; bilgili, görgülü, saygılı, ahlaklı, ilkeli, temiz, dürüst bireyler yetiştirmektir.
MisyonKendini sürekli yenileyen; okuyan, inceleyen, araştıran; analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; öğrencilerin ihtiyaç duydukları eğitimi, en iyi yöntemlerle veren, eğitimde kaliteyi yakalamış, öğrenci eğitimiyle birlikte çevremizde diğer bireylerin eğitimiyle de ilgilenen, “Model Okul” olmaktır.
Telefon2283140039
AdresÇarşı Mahallesi Ertuğrulbey Sokak No 5 BOZÜYÜK/BİLECİK
İnternet Sitesihttps://bozuyukalbayibrahimcolakilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇARŞI MAHALLE ERTUĞRULBEY SOKAK NO:5 BOZÜYÜK/BİLECİK
Ulaşımİl merkezine uzaklığı 34 km, İlçe merkezine uzaklığı ise 1,5 km´dir. Şehir içi ulaşımı dolmuşlarla sorunsuz şekilde sağlanmakta olup; taşımalı eğitim alan öğrencilerimizin ise servis araçlarıyla okulumuza ulaşımı sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine uzaklığı 34 km, İlçe merkezine uzaklığı ise 1,5 km´dir.
Öğretim ŞekliTam gün
Ders Saatleri08:50-14:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz/Kalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı111
  • Derslik Sayısı12
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://bozuyukalbayibrahimcolakilkokulu.meb.k12.tr/11/02/419190/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)