Bildirim Yükümlülükleri

Gebze Rehberlik Ve Araştırma Merkezi tarafından RAM Akademi kapsamında düzenlenen eğitimlerin dördüncüsü olan “Bildirim Yükümlülükleri ” konulu eğitim Adli Destek Mağdur Hizmetleri Müdürü Esma TÜFEKÇİOĞLU tarafından Gebze Osmangazi Ortaokulu Toplantı Salonunda  29/11/2023 tarihin de 13:00-15:00 saatleri arasında yapılmıştır.

Gebze Rehberlik Ve Araştırma Merkezi tarafından RAM Akademi kapsamında düzenlenen eğitimlerin dördüncüsü olan “Bildirim Yükümlülükleri ” konulu eğitim Adli Destek Mağdur Hizmetleri Müdürü Esma TÜFEKÇİOĞLU tarafından Gebze Osmangazi Ortaokulu Toplantı Salonunda  29/11/2023 tarihin de 13:00-15:00 saatleri arasında verilmiştir.

Eğitime Gebze RAM sorumluluk bölgesinde bulunan Dilovası ve Gebze ilçesinden 30 Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmen katılım sağlamıştır.

Bu faydalı eğitim için ev sahipliği yapan  Gebze Osmangazi Ortaokulu idarecileri, psikolojik danışmanları ve tüm personeline misafirperverlikleri için; eğitimi veren Adli Destek Mağdur Hizmetleri Müdürü Esma TÜFEKÇİOĞLU'na ve tüm karılımcı meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Gebze Gebze Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Kaynak:https://gebzeram.meb.k12.tr/icerikler/bildirim-yukumlulukleri_14552859.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)