Bigep Kapsamında "İstiklal Marşını Güzel Okuma" Yarışması Düzenlenmiştir.

Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması Heyecanı

Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, Şanlıurfa Valiliği himayesinde yürütülen başarıyı izleme ve geliştirme projesi olan kısa adı BİGEP'in bir parçası olarak İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlendi ve başarıyla tamamlandı. Okul Müdürümüz Mehmet BAYSA'nın önderliğinde gerçekleşen bu etkinlik, milli ve manevi değerlerimize bağlılığımızı pekiştirmek ve öğrencilerimizin okuma yeteneklerini geliştirmek amacıyla düzenlendi.

İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması Hakkında

İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması, öğrencilerimizin milli marşımızı duygu ve heyecanla okuyarak vatan sevgisini ve milli değerlere olan bağlılığını ifade etmeleri için bir fırsat sunmuştur. Yarışma, öğrencilerimizin milli ve manevi duygularını ifade etme yeteneklerini geliştirmeyi ve milli birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmeyi amaçlamaktadır.

Tebrikler Kazananlara!

Yarışmada gösterdikleri performanstan dolayı tüm katılımcı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Kazanan öğrencilerimizi ve sınıflarını içtenlikle tebrik ediyoruz. İstiklal Marşı'nı en güzel şekilde okuyarak bizlere duygusal anlar yaşatan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Başarılarla dolu etkinliklerimizin devamı için öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yönetimi

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Haliliye Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)