Bigep Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması

Okulumuzun ev sahipliğinde BİGEP  kapsamında İlçe Geneli İlkokullar Arası Akıl ve Zeka Oyunları Yarışmasının 2.si düzenlendi. Okulumuz olarak Bigep projesinin genel amaçları doğrultusunda akademik alan çalışması olarak ders faaliyetleri kapsamında öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştirmelerine, kendilerine güven duyabilmelerine, sosyal ilişkilerde anlayışlı ve saygılı olabilmelerine, bilimsel düşünce ve inceleme alışkanlığı kazanabilmelerine imkân sağlamak  ayrıca okullar arası sinerji oluşturmak amacıyla akıl ve zeka oyunları yarışmasını düzenlenmiştir. 

Yarışmanın ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mutlu ASLAN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Burak ATA,yarışmaya katılım sağlayan okulların okul müdürleri ,danışman öğretmenler ve veliler katıldılar. Yarışmanın düzenlenmesini sağlayan hakemlerin teşekkür belgelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mutlu ASLAN ,dereceye giren okullarımızın öğrencilerine ödüllerini İlçe Şube Müdürü  Sayın Burak ATA  ile okul müdürleri takdim ettiler. Ayrıca Cumhuriyet İlkokulu okul müdürü Mustafa AKGÜL katılım sağlayan okulların müdürleri ile danışman öğretmenlerine  katılım belgesi vermiştir.

Yarışmaya katılan ilkokullar

1-Cumhuriyet İlkokulu    2-Şehit Öğretmen Mustafa Boz İlkokulu    3-Hasan Atlı İlkokulu  4-Şehit Süleymanbey İlkokulu   5-Edincik 18 Eylül İlkokulu   6-Edincik İlkokulu  7-Özel Bandırma Koleji İlkokulu 8-Hürriyet İlkokulu  9-100.Yıl İlkokulu 10-Şehit  Pilot Üsteğmen Cemil Kaya İlkokulu 11-Ali Fahri İşeri İlkokulu  12-Özel İstek Bandırma İlkokulu 13-Özel Bahçeşehir Koleji İlkokulu 14-Marmara İlkokulu

1.Sınıflar  Arası Hedef 5 oyunu Kategorisinde dereceye Giren okullarımız

1-Şehit Süleymanbey İlkokulu

2-Özel Bandırma Koleji İlkokulu

3-Ali Fahri İşeri İlkokulu

2.Sınıflar  Arası Pratik Bardaklar Oyunu Kategorisinde dereceye Giren okullarımız

1-Cumhuriyet İlkokulu

2-Şehit Süleymanbey İlkokulu

3-100. Yıl İlkokulu

3.Sınıflar  Arası Q-bitz oyunu Kategorisinde dereceye Giren okullarımız

1-Hürriyet İlkokulu

2-Şehit Öğretmen Mustafa Boz ilkokulu

3- Şehit  Pilot Üsteğmen Cemil Kaya İlkokulu

4.Sınıflar  Arası  Mangala oyunu Kategorisinde dereceye Giren okullarımız

1-Ali Fahri İşeri İlkokulu

 2-Edincil İlkokulu

 3-Şehit Süleymanbey İlkokulu

 Yarışmanın gerçekleşmesini sağlayan öğretmenlerimizi, yarışmaya katılım sağlayan okullarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Balıkesir Bandırma Cumhuriyet İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)