"Benim De Söyleyeceklerim Var"

Merhaba Sevgili Öğrenciler;

Önceki yıllardan devam eden öğrencilerimiz sabahları okul bahçemizde toplanma vaktinde "Benimde söyleyeceklerim var" etkinliğini hatırlarlar. Tamamen sosyalleşme, kültürel gelişim sağlama ve birlik beraberlik duyguları içinde paylaşımlarda bulunmanın hazzını yaşamayı amaçlamakla beraber bilinçlenme odaklı olan bu etkinliğimiz bundan böyle bir süreliğine web sitemiz üzerinden devam edecek.  En kıymetli varlığımız olan siz sevgili evlatlarımızın kendilerine ait şiir, öykü, deneme ya da farklı hayatlara dair kıssadan hisse mahiyetinde yaşanmış tecrübeleri kısa video ya da yazılı paylaşımlar şeklinde web sitemizde paylaşmak bizlere onur ve mutluluk verir. Bu sebeple önümüzdeki süreçte sizlerden hayatlarımızı daha anlamlı ve değerli kılacak güzel paylaşımlar beklediğimizi bilmenizi isteriz. Neden ben demeyin. Çünkü sizin iyilikleriniz ve güzelliklerinizle birlikte olmadığınız yerde her şey bir eksik kalacak ve cesaret başarılarınızın en güçlü suflesi olacak. Unutmayın en uzun mesafeleri bile sona erdiren büyük yolculuklar bile küçücük bir adımla başlar. Hem Ne diyor divan edebiyatımızın büyük şairlerinden Baki; "Âvâzeyi bu âleme Davut gibi sal, Bâki kalan bu kubbede hoş sada imiş"

Güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dileklerimizle

Kalın sağlıcakla

                                                                                                                                               Zeki BAYRAM                                                                                                                                                                                                                                                                      Okul Müdürü

 

Not: Yapılan paylaşımlar arasında 18 Haziran 2021 tarihine kadar en çok tıklanma ve beğeni alan ilk üç paylaşım sahibi öğrencimize güzel ödüllerimiz olacaktır. Konuyla İlgili olarak Paylaşımlarınızı Okulumuz Rehber Öğretmeni Melike KARAKAŞ aracılığıyla Okulumuz Web Komisyonuna ulaştırabilirsiniz.

 Okul Web Komisyonu

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Kocaeli Karamürsel Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://karamurselsml.meb.k12.tr/icerikler/benim-de-soyleyeceklerim-var_11257981.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)