Bbal Mun - 2018

09-12 Mart 2018 Tarihleri arasında Maltepe Üniversitesinde düzenlenen BBALMUN konferansı, lise düzeyinde 250 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. İngilizce Öğretmenimiz Handan KAB öncülüğünde başarıyla yürütülen konferansta emeği geçen öğretmenimize ve  tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

   Burak Bora Anadolu Lisesi olarak misyonumuz; çağın bilgi ve teknolojilerini kullanan tam donanımlı öğrenciler yetiştirmek, yetiştirdiğimiz bu öğrencilerle saygın ve sayılı eğitim kurumları arasında yerimizi almak; vizyonumuz ise öğrencilerimizi; Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, Türk Milli Eğitimi’nin ilkeleri doğrultusunda, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı, pozitif bilimleri rehber edinmiş bireyler olarak yetiştirerek ulusal ve uluslararası alanda barış ve refaha katkıda bulunmalarını sağlamaktır.

    Okulumuzun en göze çarpan özelliklerinden birisi gerek okul içi gerek üniversite başarısı olmak üzere akademik çalışmalarıdır. Aynı zamanda sosyal aktivitelere de gereken önem verilmektedir. MUN kulübümüz de bu gelişmekte olan aktivitelerden birisidir. Okulumuz tarafından gönderilen MUN takımları, MUN camiasında kendini kanıtlamış ve birçok başarıya imza atmıştır

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Kartal Burak Bora Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)