Batman / Merkez Ziya Gökalp İlkokulu

Telefon:04882124420 Adres:Raman Mahallesi Edip Solmaz Bulvarı Kadın Doğum hastenesi Karşısı No123/1 Web Sitesi:https://batmanziyagokalpilkokulu.meb.k12.tr Batman Okulları, Batman Merkez Okulları, Batman İlkokulları, Batman Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Batman İlkokul Haberleri, Batman Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://batmanziyagokalpilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonFarklı fikirlerin hayat bulduğu ve gerçekleştireceği etkinliklerle örnek, Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, öğrenciler yetiştirmektir.
MisyonMutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Telefon04882124420
AdresRaman Mahallesi Edip Solmaz Bulvarı Kadın Doğum hastenesi Karşısı No123/1
İnternet Sitesihttps://batmanziyagokalpilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuzun bulundugu mahalle, Batman ilinin Raman mahallesindedir. Mahallemiz sosyokültür olarak orta düzeyde bir mahalledir. Velilerin eğitim düzeyi ilkokul-ortaokul düzeyindedir. Ayrıca okulumuzun yakınlarında çarşı, hastaneler, sağlık ocağı bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz Batman ilinin en merkezi okullarından biridir. Ulaşım konusunda hiçbir sıkıntı yoktur. Her yere ulaşım vardır. Her dakika dolmuş okulun önünden geçmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Batman ilinin en merkezi okullarından biridir.
Öğretim Şekliİkili Öğretim
Ders SaatleriSabahçı Devre Giriş: 07:20 Çıkış 12:10
Öğlenci Devre Giriş: 12:30 Çıkış: 17:20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı38
  • Öğrenci Sayısı864
  • Derslik Sayısı12
Kaynak:https://batmanziyagokalpilkokulu.meb.k12.tr/72/01/759478/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)