Batman / Merkez Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi

Telefon:0.488 221 30 84 Adres:TİLMERC Mahallesi 3852 Sokak Dış Kapı No30 MERKEZ/BATMAN Web Sitesi:https://batmansohal.meb.k12.tr Batman Okulları, Batman Merkez Okulları, Batman Anadolu Liseleri, Batman Merkez Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Batman Anadolu Lisesi Haberleri, Batman Merkez Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://batmansohal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBatman Şehit Ömer HALİSDEMİR Anadolu lisesi olarak Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığı altında geçmişimizden aldığımız özgüven ve güç ile bugünü çağın gereklerine göre yaşayıp, ülkemizi Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen özgün, etkili, nitelikli, verimli bir okul ve okul toplumu olmak. Kısacası bizler; İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, ◦Okullarımızda, her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, Okulumuzda hem öğretenler, hem de öğrenenler birbirinin öğrenme ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. ◦Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğru yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.
MisyonBizler; Şehit Ömer HALİSDEMİR Anadolu Lisesi olarak, okulumuzu kazanarak gelen zeki, çalışkan ve yetenekli öğrencilerimizi, kendilerini geliştirecek uygun ortamı sağlama yoluyla; Atatürk ilke ve inkılapları ile donanmış, araştırmacı ruhu gelişmiş, çevreleriyle barışık ve uyumlu özgüven, sorumluluk, yorumlama ve çözümleme gücüne sahip bireyler olarak yetiştirmek ve yükseköğretim kurumlarına hazırlamak için varız.
Telefon0.488 221 30 84
Faks(505) 757 6363
AdresTİLMERC Mahallesi 3852 Sokak Dış Kapı No30 MERKEZ/BATMAN
İnternet Sitesihttps://batmansohal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTİLMERC Cadde/Sokak:3852 Dış Kapı No:30 MERKEZ/BATMAN
UlaşımŞEHİR MERKEZİNE YAKIN BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE MİNİBÜSLER
Merkezden UzaklıkŞEHİR MERKEZİNE YAKIN
Ders Saatleri08:00 - 15:20
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER ( DOĞAL GAZ )
İnternet BağlantısıYok
ProjelerTÜBİTAK
  • Öğretmen Sayısı50
  • Öğrenci Sayısı811
  • Derslik Sayısı24
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://batmansohal.meb.k12.tr/72/01/761088/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)