Batman / Merkez Gültepe Ortaokulu

Telefon:04882180264 Adres:Gültepe mahallesi Eflatun cad. Gültepe Ortaokulu Web Sitesi:https://batmangultepeortaokulu.meb.k12.tr Batman Okulları, Batman Merkez Okulları, Batman Ortaokulları, Batman Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Batman Ortaokul Haberleri, Batman Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://batmangultepeortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonFarklı fikirlerin hayat bulduğu ve gerçekleştireceği etkinliklerle örnek, Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, öğrenciler yetiştirmektir.
Misyoneğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. Öğrencilerimizi, hayata ve orta öğretime hazırlamak için, sağlıklı ve güvenli bir ortamda, tüm imkânlarımızı etkili ve verimli bir şekilde kullanarak, onları ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendisini geliştirebilen ve çağın gereklerine uyum sağlayabilen bireyler olarak yetiştirmektir.
Telefon04882180264
AdresGültepe mahallesi Eflatun cad. Gültepe Ortaokulu
İnternet Sitesihttps://batmangultepeortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuzun bulundugu mahalle, Batman ilinin yeni yerleşim alanlarından birisi olan Gültepe mahallesidir. Mahalle olarak modern ve yeni binalar bulunup, bina yapıları apartman ve siteler seklindedir. müstakil ev neredeyse hiç yoktur.
Ulaşımil merkezine 1,5 - 2 km uzaklıkta olup, aracla ulasım mesafesi 4-5 dk dır.okulumuzun bulunduğu mahalleye sehir içi dolmuşlar ve belediye otobüsleri düzenli olarak gidip gelmektedir.
Merkezden Uzaklıkil merkezine 1,5 - 2 km uzaklıkta olup, aracla ulasım mesafesi 4-5 dk dır.
Ders Saatlerisabah ders başlangıç: 06:50 - 12:30 öğleden sonra 12:40 - 18:30
Isınma Türüdoğal gaz
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerOkulumuz sportif etkinliklerde çok aktif olup, il genelinde gerçekleştirilen turnuvalarda birçok başarı elde etmiştir.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuzda her yıl "Tübitak 4006 Bilim Fuarı" düzenlenmekte ve 40´ı aşkın proje sergilenmektedir.2016 yılında katıldığımız "Fen Olimpiyatları" yarışmasında il birinciliği elde edilmiştir.
  • Öğretmen Sayısı82
  • Öğrenci Sayısı1618
  • Derslik Sayısı36
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://batmangultepeortaokulu.meb.k12.tr/72/01/749760/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)